Antonija Blaće i Milan Kalinić vode "Povratak u civilizaciju"

Antonija Blaće i Milan Kalinić vode "Povratak u civilizaciju"

Autor: | 18/03/2012

0

Učesnici novog "Survivora" stižu iz opasnih avantura sa daleke Kostarike. Borba za nagradu i titulu "jedini preživeli" počela je na Prvoj 12.marta, a pored redovnih emisija "Survivor" kao i prethodnih godina imati i svoj specijal "Povratak u civilizaciju" koji će biti rezime svega šta se dešavalo na Kostariki i uvek će otkriti i ono što takmičari nisu rekli i pokazali.
Nove takmičare, priče i pikantne detalje sa Kostarike predstaviće voditeljski par Milan Kalinić i Antonija Blaće, koju smo upoznali kao voditeljku poslednjeg Velikog brata.
Milan i Antonija će zajedničkim snagama pokušati da od svojih gostiju "izvuku" najmračnije tajne i intrige rialitija, u emisiji će biti prikazani najzanimljiviji detalji koje gledaoci nisu videli u redovnim epizodama, a sve to u zabavnoj atmosferi, koju će upotpuniti i učesnici iz prethodnih sezona, kao i poznate ličnosti koje sa zanimanjem prate ovaj rialiti.
"Povratak u civilizaciju" u nedelju 18. marta u 20 časova doneće razgovor sa prvom izbačenom, šminkerkom Jelenom Maćić koja će bez dlake na jeziku govoriti o svojim saplemenicima iz Matamba, a u studiju će biti i Jelenina prijateljica, pop pevačica Ana Stanić. Videćemo i top listu najinteresantnijih događaja prve sedmice Survivora, kao i Milanove savete za preživljavanje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin