Bojana Ordinačev: Šarmantna i neposredna

Bojana Ordinačev: Šarmantna i neposredna

Autor: | 17/03/2012

0

Novosađanku sa stalnom adresom u Beogradu Bojanu Ordinačev najčešće opisuju kao glumicu anđeoskog lica koja pleni jednostavnošću i šarmom. Iako je publiku najviše osvojila igrajući u seriji „M(j)ešoviti brak“, kao i telenoveli „Jelena“, u kojoj je tumačila jednu od glavnih uloga, plavuša nežnih crta lica najveću strast oseća prema pozorištu. Već pet godina je stalni član glumačkog ansambla beogradskog pozorišta „Boško Buha“ gde igra u velikom broju predstava, kako za odrasle tako i za decu. U komadu „Svojta“, koji je rađen po tekstu Nebojše Romčevića, a u režiji Nikole Zavišića, čija je premijera bila pre nekoliko meseci u pozorištu „Boško Buha“, Bojana se istakla ulogom Deveruše. Nije sklona preteranom medijskom eksponiranju, vodi miran život u srpskoj prestonici, radi posao koji voli i druži se sa prijateljima, ičim ima slobodno vreme, rado posećuje porodicu u Novom Sadu.

Za magazin „Hello!“ lepa glumica kaže da modne trendove prilagođava sebi i da voli ležerni stil odevanja:
- Preko dana sam najčešće u farmerkama i ravnoj obući, a kada prilike to zahtevaju, volim da se doteram. Taj autfit podrazumeva cipele na štiklu i elegantnu odeću. Volim pravi nakit, mada rado nosim i kvalitetnu bižuteriju.
Šta vam se novo dešava na poslovnom planu?
- Postoji mogućnost za uloge u dva nova filma, bila sam na kastinzima i čekam da vidim šta će biti sa tim. Ne volim unapred da pričam, a ako bude lepih vesti, rado ću ih podeliti sa vama.

Volite li više da igrate u predstavama za decu ili za odrasle?

- Uživam da igram u „Buhi“. Divan je ansambl, glumci su mladi ljudi i otprilike u isto vreme smo se zaposlili u pozorištu. Lepo se družimo i odlično sarađujemo. Ne pravim razliku između komada za decu i onih koji se prikazuju na večernjoj sceni. Najvažnije je napraviti dobar balans, često u toku jednog dana odigram dve predstave - ujutru za decu, a uveče za odrasle.

Veoma  ste popularni među mladim posetiocima „Buhe“. Da li je to zbog televizijskih serija u kojima ste igrali?
- Deca odrastaju gledajući serije u kojima igraju glumci mlađe generacije. Mnogo sam radila van granica Srbije. U Hrvatskoj sam igrala u dve popularne serije, „Ne daj se, Nina“ i „Zakon ljubavi“, koje su emitovane i na našoj televiziji. Zbog toga sam živela u Hrvatskoj dva puta po šest meseci. Radila sam i film „Pare ili život“. Tri puta sam boravila u Rimu, gde sam snimala dva filma i jednu seriju. Ipak, otkako je nastupila ekonomska kriza, manje je posla.

Intervju: Nadežda Jokić
Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti