Kristina Bekvalac: Pobedila sam sve svoje strahove

Kristina Bekvalac: Pobedila sam sve svoje strahove

Autor: | 14/03/2012

0

Drugog dana na Kostriki učesnici rijalitija „Survivor” bili su suočeni sa velikim izazovima. Počele su i prve plemenske borbe za bolje uslove života. Dok su pobednici slavili pored vatre, gubitnici su žalili za propuštenom šansom da uživaju u napravljenom kampu i slade se toplom večerom.
Kristina Bekvalac opet nije oka sklopila zbog žaba kojih je bilo mnogo na novom ostrvu.
- Bilo je strašno jer nam je trebalo mnogo vremena da se naviknemo na gmizavce i insekte. Inače se plašim žaba, a kada sam ih videla na ostrvu, dobila sam fobiju pa sam počela da ih šutiram kad ih vidim. Mnogo vremena mi je trebalo da se oslobodim i tek pred odlazak kući sam se navikla na sve zvukove - kaže Kristina i dodaje da je pobedila sve svoje strahove zahvaljujući šouu.
Ona, međutim, nije bila jedina koja je drugu noć na egzotičnom ostrvu probdela. Sestra Nataše Bekvalac je pripala plemenu Matambu zajedno sa Nevenom, Radovanom, Majom, Mijom, Jelenom, Martinom, Nikolom i Markom. Već u prvoj borbi izgubili su od plemena Boruka u čijem sastavu su ostali takmičari. Dok su pobednici slavili uz topli pirinač i pored vatre, poražene je čekao težak rad i pravljenje doma na novom ostrvu.
- Bilo je mnogo hladno. Nisam mogla da zaspim, jer sam se celu noć tresla. Jedina olakšica je bila to što smo spavali svi zajedno, pa smo se međusobno grejali svojim telima - seća se Kristina, koja je prve večeri zaspala u zagrljaju manekena Nikole Šoća.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti