Sanja Jovićević: Zaljubljenost mi je prirodno stanje

Sanja Jovićević: Zaljubljenost mi je prirodno stanje

Autor: | 11/03/2012

0

Glumica Sanja Jovićević je, nimalo slučajno, počela da se odaziva na ime Bojana, jer ju je publika identifikovala sa junakinjom iz serije „Budve na pjenu od mora“. Mlada Podgoričanka kaže da joj je to simpatično, jer joj govori da je serija osvojila gledaoce. Nije se, kaže, zbog toga uobrazila niti razmazila, jer sebe ne doživljava kao zvezdu, već i dalje - kao običnu, devojku „iz komšiluka“. Priznaje da s nestrpljenjem, svake subote, iščekuje seriju i da je Bojanin najveći fan. Raduje se nastavku snimanja, i mada još ne zna kako će se dalje odvijati putešestvije na „pjeni“, sigurna je da će ih prvo „razraditi“ s partnerom iz serije, Momčilom Otaševićem. Oboje, podseća nas, navijaju za „hepiend“ Bojane i Luke. Njihova ljubavna priča je okosnica „Budve“, dok svoju drugu - realnu, Bojana ne želi da otkriva.
Čaršijske opaske da je u vezi sa 20 godina starijim kolegom Banetom Popovićem (u seriji igra Martina) ne želi da komentariše. Zaljubljena je, priznaje, ali i dodaje da je to njeno prirodno stanje. Time stavlja tačku na sve komentare o svom ljubavnom životu.
Ovih dana Sanja uživa u sunčanom vremenu, u predavanjima na Akademiji i časovima vožnje.
- Jedva čekam da položim vozački ispit, jer sam već u situaciji kada su mi potrebni kola i znanje da upravljam njima - kaže, kroz osmeh, glumica.
Voli kada joj dan počne radno i ne smeta joj što trenutno nema vremena da otputuje na odmor. Radoholik je, pa se uvek više obraduje poslu nego danu bez obaveza.
- Mlada sam i željna rada i učenja, a kada dođe trenutak za predah, prepustiću mu se. Bar je to lako - kaže glumica.
Za sreću joj nije potrebno neko egzotično putovanje, već dan sa osmehom, ljubavlju i energijom. Svako jutro kada se probudi, pokrene je saznanje da bi baš danas mogla da usreći neku osobu. Kloni se negativne energije drugih ljudi i u životu nikada ne oprašta laž.
- Trudim se da budem ono što jesam, pa očekujem da mi se, u prijateljstvu i ljubavi, vrati na isti način. Malo tajanstvenosti nije na odmet, ali ne volim bilo kakva preterivanja i foliranja - kaže glumica.
A kao i svaka mlada devojka, i Sanja sanja svoju bajku, i to baš tako da za druge ostane tajna.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti