Madonu zaprosio dečko

Madonu zaprosio dečko

Autor: | 06/03/2012

0

Nakon razvoda sa Gajem Ričijem 2008. godine, pevačica Madona je rekla da bi radije da je pregazi voz nego da ponovo stane pred oltar i izgovori sudbonosno "da", ali se sada dvoumi. Naime, plesač Brahim Zaibat (24) sa kojim je u vezi zaprosio ju je dok su pre tri dana bili u kabalističkom centru u Njujorku. Madona mu još nije rekla šta je odlučila, piše "Daily Mail".
- Kada je Brahim zaprosio Madonu, ona mu je rekla da mora dobro da razmisli šta će mu reći kao i da ne želi da žuri. Srećna je sa njim, ali neki njen prijatelji nisu sigurni da je spremna ponovno da se uda - otkrio je poznanik pevačice i dodao da Madona voli da ima mlađeg muškarca uz sebe jer se pored njega i ona oseća mlado.
Brahim je Madonu upoznao sa svojom majkom Patricijom Vidal (45) koja je ostala bez teksta kada je videla svog sina sa poznatom pevačicom. Plesačevu majku ne zabrinjava to što je on u vezi sa 29 godina starijom ženom, već to što pod njenim uticajem sve više praktikuje kabalistički način života, a majka ga je odgajila kao muslimana.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti