Rodžer Federer je najpopularniji teniser na Fejsbuku

Rodžer Federer je najpopularniji teniser na Fejsbuku

Autor: | 05/03/2012

0

Tokom nastupa na ATP turniru u Dubaiju, koji je u subotu osvojio po peti put u karijeri, švajcarski teniser Rodžer Federer oborio je još jedan rekord. Naime, broj njegovih fanova na društvenoj mreži Fejsbuk prešao je cifru od deset miliona.
- Definitivno, sve vreme osećam fantastičnu podršku svojih navijača u svakom pogledu, pa tako i putem društvenih mreža - rekao je tridesetogodišnji Švajcarac i dodao:
- Trudim se  da svojim prijateljima, odnosno fanovima pružim što više kvalitetnih informacija, ali ponekad ne volim da objavljujem previše toga. Volim nešto da objavim kad osetim da je pravi trenutak. Koliko znam, zasad nema nekih pritužbi. Verujem da bih mogao objavljivati više, ali opet bi možda bilo smešno da to činim prečesto. Trudim se da to činim prirodno. I zasad me to zabavlja. Mora me zabavljati jer inače to ne bih radio - objasnio je Federer.
Rafael Nadal približava se broju od 9.9 miliona prijatelja na ovoj društvenoj mreži, a po tome je drugi najpopularniji svetski teniser. Španac zato predvodi lestvicu najpopularnijih tenisera na Tviteru sa 1.6 miliona pratilaca.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin