Goran Karan priprema osmomartovski koncert u Beogradu

Goran Karan priprema osmomartovski koncert u Beogradu

Autor: | 05/03/2012

0

Hrvatski pevač Goran Karan ove godine izvešće tradicionalni osmomartovski koncert u „Domu sindikata“. Dalmatinski kantautor, rodom iz Splita, na koncertu će, pored neprolaznih hitova, izvesti i nove pesme. Za magazin „Hello!“ kaže da je nedavno uživao u četvorodnevnoj poseti Berlinu.
- Padala je kišica i bilo je vrlo hladno, vetar je jako duvao, ali to mi nije pokvarilo boravak. Grad je prekrasan. Istočni deo je potpuno renoviran i sada izgleda potpuno neverovatno jer su zgrade zadržale izvorni izgled. Šetao sam se preko dana, a uveče sam odlazio u kafiće i restorane. Nisam bio fasciniran kiselim kupusom koji oni rado jedu, a kobasice ni ranije, kada nisam bio vegetarijanac, nisam mnogo voleo. Pivo je bilo dobro - sa osmehom kaže pevač koji nije stigao da otputuje na zimovanje sa sinovima Rokom, Ivanom i blizancima Ivorom i Miranom. Ivan svira električnu gitaru i možda će sa svojim bendom nastupiti u Beogradu.
- Roko studira orijentalne jezike i hteo bi da ide u Koreju, Kinu i Japan, trenutno je time zaokupljen. Opsesivno uči te jezike. Sedamnaestogodišnjem Ivanu Beograd je zanimljiv i želeo bi da dođe sa svojim bendom, koji je već počeo sa nastupima.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin