Emina Jahović uživa uz sinove Jamana i Javuza

Emina Jahović uživa uz sinove Jamana i Javuza

Autor: | 04/03/2012

0

Pop pevačica Emina Jahović, koja je pre deset dana rodila sina Javuza, uživa u porodičnom domu u Istanbulu potpuno posvećena svom mezimcu. Za razliku od drugih novopečenih mama, lepa Novopazarka je odmah nakon porođaja počela da vraća svoju vitku liniju, ali se fanovima i prijateljima na društvenoj mreži Tviter poverila kako su joj tokom trudnoće najviše nedostajali omiljeni specijaliteti. 
Emini su, kao i većini trudnica tokom blagoslovenog stanja, smetali mirisi hrane, pa je bila veoma izbirljiva. Posle porođaja, popularna pevačica je sa svojim prijateljima na Tviteru podelila kako ponovo ima odličan apetit.
- Jedem tartar biftek s fenomenalnom salatom posle mnogo, mnogo vremena - napisala je Emina, koja se sada odlično oseća.
Supruga turskog pevača Mustafe Sandala zbog dobre genetike ne mora da broji kalorije i da naporno vežba jer je već u zavidnoj formi. Iako je Javuz još mali, Emina ne namerava da pravi pauzu u karijeri, a već je najavila dolazak u Beograd početkom aprila povodom snimanja spota sa Dženanom Lončarevićem za duetsku pesmu "Beograd priča". Zgodnoj mami još stižu čestitke zbog rođenja sina na društvenim mrežama, a bliski prijatelji su već počeli da komentarišu da mali Javuz sve više liči na nju i na trogodišnjeg brata Jamana. Novi član porodice sada je u centru pažnje, a njegov stariji brat stalno je u njegovoj blizini i želi da ga pomazi.
- Jako sam srećna zbog ovolike pozitivne energije koju mi svakodnevno upućujete. Hvala svima na svemu. Volim vas - napisala je Emina.
Sudeći po porukama koje razmenjuje s kolegama, pevačica se uželela srpske prestonice i jedva čeka da dođe i poseti neke od omiljenih restorana. Ona će uskoro obradovati fanove i svojim četvrtim studijskim albumom, na kojem je vredno radila tokom proteklih devet meseci.
Neposredno pre odlaska na trudničko bolovanje, Emina je napisala pesmu i snimila spot za sada veliki hit "Posle mene" i najavila izlazak svoje nove ploče. Pesma "Beograd priča" već se zavrteo na radio-stanicama, a numera je već dobila odlične kritike na muzičkim portalima.
- Napisati dobru pesmu je isto kao sagraditi most koji spaja dve obale! Dobra pesma spaja ljude sa istom srećom ili setom - glasi jedna od Emininih poruka na Tviteru, na kojem ima više od 4.500 sledbenika.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti