Pogledajte prve profesionalne fotografije Lejdi Gage

Pogledajte prve profesionalne fotografije Lejdi Gage

Autor: | 28/02/2012

0

Dok neki ne simpatišu njen ekscentrični izgled Lejdi Gaga ostaje jedan od retko talentovanih kantautora današnjice. Ipak, nedavno objavljene fotografije na internetu, na kojima je pevačica iz perioda kada je imala 19 godina, dokumentuju da je bila poput mnogih običnih devojaka, koje su zarad slave morale da preduzmu određene zahvate na imidžu.

Reč je o seriji fotografija snimljenih 2005. godine koje su se pojavile na blogu sajta medijske korporacije Si-En-En (CNN). Kako se navodi, snimila ih je poljska umetnica Malgoržata Sanjevska, koja je bila koleginica Lejdi Gagi, tadašnjoj Stefani Đermanoti na jednom od studentskih poslova.

U tom periodu obe su radile u jednom restoranu brze hrane u Njujorku, dok su fotografije snimljene u stanu pevačicine porodice.

- Bile smo koleginice i nismo se preterano družile van toga, ali ona je jedna od najljubaznijih devojaka koje sam upoznala. Veoma je pristupačna, u tom periodu mi je dala da preslušam disk sa njenim prvim singlom i bila sam impresionirana. Veoma je lepa, a zbog njene izražene ličnosti pomislila sam da bi bilo zabavno da pokušamo da napravimo seriju fotografija – rekla Sanjevska komentarišući objavljene fotografije.

U stanu u tom trenutku nije bilo nikog sem njih dve.
- Znala sam da se bavi pevanjem pa smo se fokusirale na nju i njen prvi klavir. Tražile smo dobre pozicije u dnevnoj sobi njenih roditelja, u kojoj je klavir bio baš pored prozora. Ona je zaista dobar model – dodala je Sanjevska.

Za obe to je bila prva avantura te vrste, jer se Sanjevska pre toga isključivo bavila pejzažima.
Lejdi Gaga se za tu priliku sama našminkala i namestila kosu, dok je Sanjevska bez dodatnog osvetljenja, samo uz prirodno svetlo napravila ove fotografije.


Izvor: RTS

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti