Mia Begović i posle Survivora živi kao pustinjak

Mia Begović i posle Survivora živi kao pustinjak

Autor: | 28/02/2012

0

Učesnici "Survivora" polako pristižu s Kostarike i većini prija povratak kući i susret s najbližima. Međutim čuvenoj hrvatskoj glumici Mii Begović dolazak u Zagreb postao je pravi Survivor. Naime, glumičin bivši muž Željko Žnidarić je za vreme Miinog boravka u rialitiju obio stan u kojem je živela poisle razvoda, promenio bravu na vratima, pa glumica sada živi maltene kao i prethodnih mesec i po na Kostariki: spava na podu, u hodniku ispred ulaznih vrata stana. Kad želi da sedne, tu su koferi i ostale stvari koje je Željko izbacio.

A to nije Miina jedina briga, jer se u skučenom prostoru pretrpanom stvarima spotaknula o kofer i povredila nogu, pa sada ima longetu i zavoje. Hranu joj donosi majka, često je posećuje i advokat, a i kćerka je neprestano uz nju.
Mia Begović kaže da ne zna zašto je njen bivši suprug ovo uradio.

U stanu ispred kojeg sada “kampuje” ona i Žnidarić su živeli dok su bili u braku. Taj stan, koji je bio u njegovom vlasništvu, stavljen je pod zalog njegove građevinske firme. Stan je bio u vlasništvu bivšeg muža, a Mia kaže da su planirali prodaju nakon razvoda, te da su se dogovorili da novac podele.

Miu su obišle brojne novinarske ekipe koje su je fotografisale kako u farmerkama i crnoj bundi sedi u hodniku. Željko Žnidarić se nije oglašavao do danas.

Foto: Jutarnji list / CROPIX

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti