Rijana u užem izboru za glavnu ulogu u filmu o životu Vitni Hjuston

Rijana u užem izboru za glavnu ulogu u filmu o životu Vitni Hjuston

Autor: | 27/02/2012

0

Neke od najpoznatijih žena svetskog šoubiznisa trenutno se utrkuju za glavnu ulogu u filmu o životu Vitni Hjuston. Kako otkriva "Dejli Mejl" u užem izboru osoba koje bi mogle da predstave lik preminule pevačice nalazi se i Rijana.
Prijatelj Vitni Hjuston i šef njene diskografske kuće, Klajv Dejvis, nalazi se na čelu projekta snimanja filma o pevačicinom životu. Kako prenose strani mediji, on želi da se scenario što pre privede kraju kako bi snimanje moglo da počne.
Potraga za damom koja će tumačiti glavnu ulogu trenutno je u toku, a u konkurenciji su, između ostalog, Rijana (24), Džordin Sparks (22) i Dženifer Hadson (30). Spekuliše se da će kćerka Vila Smita, jedanaestogodišnja Vilov, oživeti lik preminule pevačice iz školskih dana.
Rijana se za sada nije izjasnila povodom ponude, ali je prošle godine odbila poziv producenata da zaigra u rimejku filma "Telohranitelj" u čijem je originalu igrala Vitni Hjuston.
- Mrzim kada pevači stalno glume pevače u filmovima, jer onda nikada ne možete da ih doživite na drugačiji način. Čitav život glumim Rijanu tako da uloga pevačice ne bi predstavljala nikakav izazov za mene - izjavila je prošle godine lepotica sa Barbadosa za magazin "OK!".
Ideja o ekranizaciji Vitnine biografije navodno je nastala još pre njene smrti i pevačica je i sama dala blagoslov projektu.
- Vitni je znala za projekat i uzbuđeno je čekala da vidi kuda će on voditi. Nadala se da će doživeti isti uspeh kao film o životu Tine Tarner - otkrio je za "Dejli Mejl" izvor blizak zvezdi.
I dok obožavatelji širom sveta još oplakuju smrt Vitni Hjuston, po medijima ne prestaju da kruže svakakvi "sočni" detalji o njenom životu i zavisnosti od alkohola i narkotika. Bivša zaova pevačice, Tina Braun, otkrila je da je Vitni bila sklona samopovređivanju pod dejstvom droge.
- Noge su joj bile modre, a kada bi se osvestila, govorila bi da je đavo kriv za te povrede - rekla je Tina za "Daily Star Sunday" i dodala da je zvezda verovala da je uhode demoni.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin