Vlada Mandić: Važne životne odluke

Vlada Mandić: Važne životne odluke

Autor: | 22/02/2012

0

Poznati rukometaš Partizana Vlada Mandić nedavno je proslavio trideset drugi rođendan u poznatom prestoničkom klubu „Teatro“ u društvu najbližih prijatelja. Bila je to prava momačka zabava, dok je sa kćerkom Sašom i suprugom Jelenom, sa kojom je nedavno obnovio odnos, slavio nekoliko dana kasnije u porodičnoj atmosferi.
- Kako sam samo dan posle rođendana putovao u Dansku sa svojim klubom, nisam mogao da istog dana organizujem dve proslave. Zato sam baš na  rođendan izveo drugove u provod, a po povratku sa puta obeležio sam taj datum i u porodičnoj atmosferi -  počinje priču Mandić.
- Otkako sam prešao tridesetu ne slave mi se mnogo rođendani, tako da sam velike žurke koje sam ranije pravio zamenio skromnijim izlascima sa prijateljima. Bez velike pompe. Sve manje mogu da podnosim neprospavane noći, pa  u poslednje vreme i ređe izlazim nego ranije.
Popularni zavodnik posle rastanka od supruge Jelene pre nešto više od godinu dana odlučio je da svom braku pruži drugu šansu, tako da su njih dvoje odnedavno ponovo zajedno.
- I kada smo bili razdvojeni, moja supruga i ja smo bili u dobrim odnosima. Shvatili smo da je porodica nešto za šta se treba boriti i zajedno smo odlučili da svom braku damo drugu šansu. Srećom, naša kćerka je još mala, a ja sam zbog poslova često bio odsutan od kuće, pa nije ni osetila da su joj roditelji bili razdvojeni. Moja supruga je iz Novog Sada, a ja sam trenutno zbog angažmana u Partizanu u Beogradu, ali se trudim da svaki slobodan trenutak provedem uz nju i kćerku -  objašnjava Vlada koji otkriva da na kraju ove sezone planira da napusti rukomet.
- Vrlo sam zadovoljan onim što sam sa kolegama u „Partizanu“ postigao. Ušli smo u „Ligu šampiona“, a nadamo se i tituli na kraju sezone. To je bio moj san i on se polako ostvaruje. Što se tiče moje fizičke kondicije, spreman sam da igram još šest ili sedam godina, međutim, imam privatne poslove koji trpe zbog mog angažmana u sportu tako da sam morao da donesem tu najtežu odluku za svakog sportistu. Uživam u rukometu, ali taj sport nije isplativ, tako da ću morati da se oprostim od sportske karijere.
Veliku pažnju medija, ovaj stameni sportista izazvao je poslednjih meseci zbog navodne veze sa manekenkom Bojanom Stojković, ali on tvrdi da zgodnu crnku nikada nije ni upoznao.
- Bojanu ne poznajem, tako da ne mogu da pričam o njoj. Sve je to bila jedna velika farsa -  tvrdi Mandić koji se nedavno sreo sa svojom starom prijateljicom Svetlanom Cecom Ražnatović koja je trenutno u kućnom pritvoru.
- Ceca i ja se poznajemo od moje trinaeste godine. Iako u poslednje vreme nismo često bili u kontaktu, odlučio sam da je posetim što bih učinio i za svakog drugog prijatelja koji je u nevolji. Ona je veliki laf i dobro podnosi izolaciju. Bio sam kod nje sa još nekoliko zajedničkih prijatelja i proveli smo veče u prijatnoj atmosferi. Ceca je sve vreme bila nasmejana, a kako joj je zaista to samo ona zna - kaže Vlada koji demantuje da je našu folk zvezdu upoznao sa navodnim novim partnerom, bivšim rukometašem Aleksandrom.
- Ne znam da li Ceca ima partnera ili je sama. To je njena stvar. Lično bih voleo da ima nekog, jer je to bolje nego da budete sami. Međutim, ja je nisam upoznavao ni sa jednim mojim prijateljem -na kraju kaže uspešni sportista koji je shvatio da je topli porodični dom nešto najvrednije, obnovio je vezu sa suprugom, te ne bi čudilo da se uskoro ponovo ostvari u ulozi roditelja.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin