Kristin Dejvis: Kćerka je najveća nagrada u mom životu

Kristin Dejvis: Kćerka je najveća nagrada u mom životu

Autor: | 19/02/2012

0

Američka glumica Kristin Dejvis, koja se proslavila igrajući Šarlot u sitkomu “Seks i grad”, baš kao i u seriji, usvojila je devojčicu i ostvarila se u ulozi majke. Gema Rouz sada ima šest meseci, a ponosna majka je ne ispušta iz ruku. Tako je glumica juče uslikana sa prijateljicama na ručku u Los Anđelesu, kojem je, naravno, prisustvovala i preslatka tamnoputa devojčica, a nakon toga majka i kćerka su se zabavljale u obližnjem parku.

- Ovo je nešto što sam želela dugo vremena. To što mi se želja ispunila je još prijatnije nego što sam zamišljala! - rekla je glumica nakon usvajanja devojčice za magazin “Pipl”.
Četrdesetšestogodišnja glumica je i ranije pričala o svojoj želji da ima decu, i da svako može da ima ono što želi bez obzira na godine.

- Volela bih da imam decu. I još uvek želim da nađem muškarca sa kojim bih ih imala i ne odustajem - rekla je glumica jednom prilikom.

Iako savršenog muškarca još uvek nije pronašla glumica rado priča o najlepšoj ulozi u kojoj se našla.
- Život sa Gemom je savršen. Divna je beba! Zdrava je i snažna! Još uvek nema zubiće, ali pokušava da priča i hoda. Materinstvo mi je najveća nagrada u životu - izjavila je nedavno Kristin.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti