Kovčeg sa telom Vitni Hjuston iz crkve iznesen uz pesmu "I Will Always Love You" (Video)

Kovčeg sa telom Vitni Hjuston iz crkve iznesen uz pesmu "I Will Always Love You" (Video)

Autor: | 18/02/2012

0

Danas je u crkvi "Nju Houp" u Njuarku upriličena komemoracija povodom smrti pevačice i glumice Vitni Hjuston. U blizini crkve u kojoj je diva počela svoju pevačku karijeru okupio se veliki broj fanova, dok je na verskoj službi bilo oko 1.500 prisutnih, među kojima i brojne kolege pokojne pevačice.

Pevačica će biti sahranjena sutra, na groblju Fer Vju u Vinsfildu u prisustvu najužih članova familije, dok je danas obavljena verska služba u crkvi.

Pevač R. Keli otpevao je u čast pokojne koleginice pesmu "I Look to You", a nakon što je završio numeru rekao je kratko "Volim te Vitni. Počivaj u miru".

Prethodno je telohranitelj pokojne pevačice izgovorio par reči podrške njenoj porodici, a zatim je nastupio i Stivi Vonder.

Vonder se najpre obratio porodici Hjustonove rekavši:
- Zahvalan sam Bogu što mi je dozvolio da živim u isto vreme kao Vitni Hjuston. Ona je bila anđeo i zauvek ćemo je voleti.

Tokom komemoracije nastupila je i pevačica Ališa Kiz koja je nakon otpevane numere pogledala u nebo i poželela "Srećan put" Vitni Hjuston.

Telo pevačice dovezeno je u zlatnim pogrebnim kolima, a na čelu kolone bila je Vitnina kćerka Bobi Kristina sa bakom Sisi Hjuston.

Pevačica će biti sahranjena sutra, na groblju u Vinsfildu, gde je 2003. godine pokopan i njen otac Džon Rasel Hjuston.

Predstavnica porodice Hjuston potvrdila je medijima da je na ceremoniju u crkvi pozvan Bobi Braun, koga mnogi krive za probleme pokojne pevačice sa drogom i alkoholom i za koga se verovalo da neće biti dobrodošao na sahranu, prenose agencije.

Nakon službe kovčeg sa telom Vitni Hjuston iz crkve je iznesen uz zvuke njene najpoznatije pesme "I Will Always Love You".

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti