Zdravko Čolić uživa na Zlatiboru

Zdravko Čolić uživa na Zlatiboru

Autor: | 15/02/2012

0

Zbog skoro pa sibirske hladnoće, koja poslednjih nedelja ledi krv u žilama, ne trpe samo ljudi već i životinje, a toga je očigledno svestan i Zdravko Čolić, koji je po ciči zimi nahranio jato pataka. U želji da pernate miljenike koliko-toliko spase od posledica niske temperature, pop zvezda je sa punom činijom hleba i kukuruza hranila izgladnele patke, kojima je ovo bila prava poslastica, a zatim je krenula dalje.
Čolić je potom otišao u obližnji restoran, u kojem ga je čekalo društvo. Kuvano vino najveći je užitak u ovim zimskim danima, ne čudi što je Čola posegao upravo za tim napitkom kako bi se zgrejao i okrepio. Nakon ispijanja božanskog nektara, Čolić i njegovo društvo spazili objektiv fotografa jednog beogradskog dnevnog lista, koji je za njim stigao čak na Zlatibor pa je pevač napravio naprvio i nekoliko grduvi kojima je "gađao" paparace. Čolić je pokazao da u njemu još uvek dominira dečački duh i nakon grudvanja pozvao novinare i fotoreportere da mu se pridruže kako bi se malo zgrejali i popravili cirkulaciju.
I ko zna kako bi se njihovo druženje završilo da je potrajalo duže, ali je najpopularniji pevač na Balkanu morao da ide na probu, gde ga je čekao bend, jer se uveliko sprema za koncert koji je zakazan za 8. mart u zagrebačkoj „Areni“.

Izvor i foto: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti