Novak Đoković: Sanjam da nosim srpsku zastavu na Olimpijskim igrama

Novak Đoković: Sanjam da nosim srpsku zastavu na Olimpijskim igrama

Autor: | 15/02/2012

0

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković izjavio je da bi mu bilo veliko zadovoljstvo da nosi srpsku zastavu na Olimpijskim igrama u Londonu ove godine.
- Sportska pažnja širom sveta usmerena je ka toj smotri, pogotovo ceremoniji otvaranja. Ako budem imao tu čast da nosim zastavu svoje zemlje, biću izuzetno zadovoljan i srećan. Olimpijada je takmičenje koje ima najveću tradiciju i radi se o najznačajnijem događaju u istoriji sporta. Pokušaću da, uz mnogo drugih uspešnih sportista iz Srbije, donesem medalju - rekao je Đoković.
Prvi reket sveta odlučio je da pauzu u teniskom kalendaru iskoristi da poseti svoju zemlju kako bi napunio baterije za naredna takmičenja.
- Ovaj period sam iskoristio da posetim Srbiju, familiju, prijatelje i ljude koje ne stižem da vidim. To zaista mnogo znači pre talasa turnira koji mi slede. Trenutno sam u fazi kondicionih priprema, a sa teniskim treninzima nastavljam u Monte Karlu, i tamo ću ostati sedam dana. Zatim sledi turnir u Dubaiju, i to će mi biti drugo zvanično takmičenje u sezoni koja će biti veoma naporna - završio je Nole.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još