Kćerka Vitni Hjuston završila u bolnici

Kćerka Vitni Hjuston završila u bolnici

Autor: | 13/02/2012

0

Bobi Kristina Braun, kćerka Vitni Hjuston pretrpela je napad panike, nakon što je saznala za smrt svoje majke, i hitno je prebačena u bolnicu u Los Anđelesu. Osamnestogodišnja Bobi Kristina bila je smeštena u hotelu "Beverli Hilton" zajedno sa svojom majkom, čije je beživotno telo pronađeno juče u kadi.
Šef policije Los Anđelesa Donald Čejs rekao je da je Braunova prevezena u bolnicu “Sedars Sinai” zbog napada panike, a sajt "TMZ" prenosi da je devojka bila "histerična, iscrpljena i neutešna". Kćerka muzičke dive je, šokirana smrću svoje majke, napala policajce koji nisu ispočetka hteli da je puste u hotelsku sobu da je vidi.
Naime, beživotno telo pevačice Vitni Hjuston pronašao je njen telohranitelj u kadi u hotelskoj sobi, a nekoliko sati nakon što je čula da joj je majka preminula, Bobi Kristina uputila se ka hotelu.
Kako je policija nije pustila da uđe u hotel, devojka je počela da viče i da psuje, ali nakon žustre rasprave ipak su je pustili da uđe.
Kada su policajci došli na uviđaj, Vitni je ležala mrtva u kadi, a autopsija će pokazati da li je umrla od predoziranja lekovima koji su nađeni u sobi ili se udavila u kadi.
Bobi Kristina je jedino dete preminule pevačice, koju je dobila iz petnaest godina dugog braka sa Bobijem Braunom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još