Neda Ukraden: Najradosniji dan

Neda Ukraden: Najradosniji dan

Autor: | 06/02/2012

0

Naša poznata pevačica Neda Ukraden proteklih dana imala je veliki razlog za slavlje, jer su njena jedinica Jelena i zet Predrag dobili kćerkice Nedu i Aleksandru, a pop zvezda je postala baka bliznakinjama. Poznata po brojnimhitovima i karijeri koja traje duže od četiri decenije kaže da je to najsrećniji događaj u njenom životu, pa je za mnogobrojne prijatelje i kolege organizovala veliko slavlje u kafiću „Red shoes“ na Adi Ciganliji. Presrećna baka mesecima se spremala za ovaj dan, pa je u skladu s tim renovirala deo svog prostranog stana u kome živi sa kćerkom i zetom i napravila mali kutak za svoje unuke.
- Presrećna sam i prezadovoljna. Ovo su najlepši dani u mom životu - objašnjava Neda.
- Jelena se porodila u ranim jutarnjim satima, a moj zet i ja čitavu noć nismo spavali jer nismo mogli da dočekamo da devojčice ugledaju svetlost dana. Samo nekoliko minuta posle rođenja bliznakinja imala sam priliku da ih vidim i tada nisam izdržala a da od sreće ne zaplačem. Prelepe su i uopšte ne liče jedna na drugu. Obe su dugačke četrdeset osam centimetara, jedna je posle rođenja imala dva kilograma i devet stotina grama, a druga je bila nešto manja i teška dva kilograma i sedamsto grama. S obzirom na to da je reč o bliznakinjama, to su krupne bebe.

Tokom Jelenine trudnoće, kćerka naše poznate pevačice i njen suprug dogovorili su se da jednoj bebi daju ime Neda i na taj način joj izraze zahvalnost i poštovanje.
- Jako mi je drago što se jedna unuka zove po meni. To je bila odluka moje kćerke i zeta i veoma su me iznenadili i obradovali kada su mi, još dok je  Jelena bila trudna, rekli za taj svoj plan. Međutim, to ni na koji način neće uticati na moj odnos prema unukama, obe su podjednako moje, tako da ću ih jednako čuvati i voleti. S druge strane, Aleksandra je dobila ime po svom deki, ocu Jeleninog supruga - iskrena je gospođa Ukraden.
- Stalno se čujem telefonom sa kćerkom, lepo se oporavlja, već je počela da hoda i jedva čekamo da izađe iz bolnice. Kod kuće je sve spremno za dolazak princeza. Njihova soba je odavno gotova, jedan krevetac je u znaku srca, dok druge u znaku krunice - objašnjava Neda.
Ovaj najlepši trenutak u njenom životu pevačica je podelila sa dragim ljudima koji su se odazvali u velikom broju i zajedno sa njom i njenim zetom slavili do ranih jutarnjih sati u kafiću „Red Shoes“ na Adi Ciganliji gde je goste zabavljao „Mega mix bend“. Specijalno za ovu priliku ponosni otac je obezbedio dvadeset majica na kojima su bila ispisana imena njegovih bliznakinja, koje su mu gosti pocepali.
- Zaista nam je bilo predivno. Zahvalna sam svim prijateljima koji su se odazvali našem pozivu i učinili nam to veče posebnim. Kada se slavlje zahuktalo, moje kolege Romana, Goca Tržan, Cakana, Saša Matić i ja uzeli smo mikrofon u ruke i pevali do ranih jutarnjih sati. Osim nekoliko svojih hitova, uglavnom sam pevala stare narodne pesme koje volim, a kolege su mi pomogle u tome. Napravili smo odličnu atmosferu i verujem da su se svi lepo proveli - zaključuje ponosna baka.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti