Opljačkan Tonči Huljić

Opljačkan Tonči Huljić

Autor: | 04/02/2012

0


Nepoznati lopov opljačkao je kuću hrvatskog muzičara Tončija Huljića. Lopov je u porodičnu kuću Huljićevih u Glagoljaškoj ulici u Splitu provalio u noći četvrtka na petak, najverovatnije pred zoru.
Ukućani su spavali, a lopov je odneo Huljićev novčanik u kojem je bilo nešto novca, kreditne kartice i dokumenti. Prema nezvaničnim informacijama šteta je procenjena na nekoliko stotina evra.
- Mogao nas je sve pobiti! Strašno. Nadam se da ću ga pronaći pre policije da njemu ili nekom drugom ovako nešto nikad više ne bi palo na pamet. Raspisao sam i nagradu. Svi koji nešto konkretno znaju neka se jave! 
Pedesetogodišnjem muzičaru i osnivaču benda "Magazin" lopovi su provalili u kuću na splitskim Gripama, dok su on, supruga Vjekoslava (43), sin Ivan (23) i kćerka Hana (20) spavali. Probudio ih je lavež psa, a ujutro su primetili da im nedostaje novčanik s kreditnim karticama, dokumentima i nešto novca.
- Najgore je to što je on još bio u kući dok smo mi gledali šta je bilo i zbog čega je pas zalajao. Nismo primetili ništa, ali ujutro smo otkrili da je bila provala - govori Huljić.
Splitska policija pokušava da pronađe provalnike, pa će pregledati videosnimke sa svih kamera na kućama u Huljićevom komšiluku. Huljići nisu imli videonadzor, ali kažu da sada planiraju da ga ugrade.

Izvor: 24sata.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin