Katarina Živković sa dečkom na Zlatiboru

Katarina Živković sa dečkom na Zlatiboru

Autor: | 01/02/2012

0

Poznata pevačica Katarina Živković iskoristila je nekoliko slobodnih dana kako bi sa svojim dečkom Branislavom Jankovićem otputovala na kraći odmor na Zlatibor. Zaljubeljeni par je ostao na planini četiri dana tokom kojih su uživali u dugim šetnjama, ali i noćnom provodu.
 - Za Novu godinu sam nastupala u Stokholmu, što me je veoma iscrplo, a s obzirom na to da sam radila i na Božić odlučila sam da iskoristim nekoliko slobodnih dana i sa dečkom odem na Zlatibor. Bilo nam je veoma lepo jer smo se odmorili, a dane smo uglavnom provodili u dugim šetnjama. Pošto ne znam da skijam i plašim se da stanem na skije, nisam želela ni da pokušam da naučim, a moj dečko je odlučio da ni on ovog puta ne uživa u tom zimskom sportu, iako je odličan na stazama. Sve vreme bili smo zajedno - objašnjava Katarina.
- U narednom periodu planiram da se potpuno posvetim karijeri, uskoro ću snimiti dva nova singla i nameravam da ih na dobar način ispromovišem, a verujem da će publika lepo prihvatiti moje nove pesme, baš kao što je to bilo i do sada - zaključuje pevačica.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti