Emina Jahović: Udaja me učinila uspešnijom

Emina Jahović: Udaja me učinila uspešnijom

Autor: | 01/02/2012

0

Emina Jahović i u osmom mesecu trudnoće radi punom parom. Prošle nedelje ugostila je Dženana Lončarevića u Istanbulu i s njim snimila duet koji nosi radni naziv “Beograd priča”. U intervjuu supruga Mustafe Sandala otkriva kako ju je druga trudnoća inspirisala da piše pesme, na koji način rešava nesuglasice u braku i zašto će se odmah nakon porođaja vratiti na posao.
- I u osmom mesecu radim i zaista maksimalno uživam u poslu. Tokom prve trudnoće nisam imala inspiraciju, dok je tokom ove nastao najveći broj pesama za novi album. Duet sa Dženanom je snimljen i oboje smo uživali u studiju. Pronašli smo u sebi energiju koju pesma nosi i mislim da smo je odlično izneli - kaže Emina i odgovara da nije razmažena trudnica.
- Naprotiv! Mada, svaka žena na svoj način podnosi trudnoću i nijednu trudnicu ne bih nazvala razmaženom, jer to ne treba tako da se tumači.
Emina planira snimanje spota već za mart i kaže da najverovatnije neće napraviti pauzu posle porođaja.
- Genetika je čudo. Ako sve bude kao s prvom bebom, veoma brzo ću biti spremna za nove radne pobede.
Na pitanje hoće li dojiti bebu pevačica kaže:
- Naravno, to je veoma važno.
Emina dodaje da još nije zakazala termin, ali da će se i ovog puta poroditi carskim rezom, a potom je odgovorila na pitanje da li će Mustafa ponovo prisustvovati porođaju:
- Naravno da hoće! Što se tiče njegovih poslovnih obaveza, one neće mnogo trpeti, to je sigurno. Jaman jedva čeka da vidi bebu, a često se ponaša baš kao beba. Inače, finalne pripreme za dolazak novog člana porodice su u toku…
Na pitanje kako je tokom obe trudnoće uspela da očuva atraktivan izgled Emina kaže:
- Mislim da je i to stvar genetike, možda malo i vežbanja.
Emina je potom opisala kako rešava nesuglasice i uspeva da očuva brak sa turskom zvezdom i dodala da sebe smatra još uspešnijom osobom otkako se udala i oformila porodicu.
- Malo ljubomore uvek postoji i u vezi i u braku. Naš je zasnovan na ljubavi i poverenju, tako da takve situacije nemam. Porodica je glavni oslonac za sve. Podrška porodice daje vam dodatnu energiju i gura vas dalje. Kompromis je rešenje za sve.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti