Saša Kovačević nastupio u prepunom Magacinu

Saša Kovačević nastupio u prepunom Magacinu

28/01/2012

0

Na nastupu Saše Kovačevića, u petak 27. januara u najpopularnijem klubu u Beogradu, “Magacin”, atmosfera je od prvih taktova bila na visokom nivou, što zbog trostruke pobede naših sportista i ulaska u tri finala, što zbog Saše, ljubimca nežnijeg pola. Nisu samo devojke bile te koje su u velikom broju došle da čuju svog miljenika, bilo je i dosta momaka, koji vole nežnije note.

“Korak do dna”, “Idemo do mene”, “Kako posle nas”, ali i hitovi drugih izvođača koji se nalaze na repertoaru Saše Kovačevića i njegovog benda, bili su idealni za sjajan provod.

U publici su bili i Bojana Stojković, Marijana Mićić, Dana Karić, Vlada Mandić, Ljuba Jovanović, Kristina Radenković, Danijela Jankov, Bojana Kesić, Igor Bećirić, Filip Cukanović, ali i Anabela Bukva koja je proslavljala drugi dan za redom rođendan. U jednom trenutku Saša ju je pozvao na binu, rekavši da joj je rođendan, a ona je otpevala nekoliko pesama, kao i duet “Jorgovani” sa Sašom. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati.
Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

4730 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti