Vojvotkinja od Kembridža: Suze i radost

Vojvotkinja od Kembridža: Suze i radost

Autor: | 27/01/2012

0

Vojvotkinja od Kembridža Kejt proslavila je prošle nedelje svoj trideseti rođendan. Iako je reč o jubilarnom rođendanu, supruga budućeg prestolonaslednika odlučila je da ovaj datum obeleži na skroman način u svom domu i u društvu supruga, princa Vilijama i njihovih porodica. Prema pisanju ostrvskih tabloida, Kejt je planirala da priredi žurku u čijoj organizaciji bi joj pomogli princ Hari i njena sestra Pipa Midlton. Slavlje je, navodno, trebalo da bude u stilu osamdesetih godina sa karaokama, dok bi slavljenica nosila kreaciju Viktorije Bekam. Međutim, zvaničnici iz Bakingemske palate demantovali su ove navode i naglasili da je Kejt taj važan datum obeležila na intiman način u društvu članova porodice.
Dan pre skromne proslave Kejt i Vilijam bili su na premijeri filma „War Horse“ (Ratni konj) čuvenog reditelja Stivena Spilberga. Reč je o ratnoj drami koja prati sudbinu mladog štalskog momka Alberta koji se prijavljuje kao dobrovoljac u Prvom svetskom ratu pošto je njegov konj Džoi prodat konjici. Albert putuje širom ratom zahvaćene Evrope ne bi li pronašao konja. Kuriozitet je da je Spilberg na premijeru doveo i konja koji se pojavljuje u filmu i proveo ga crvenim tepihom na čuvenom Lenčester skveru.
Zvezde na premijeri ipak su bili princ Vilijam i njegova supruga, koji su kao i uvek zračili elegancijom i odmerenošću. Dok je naslednik britanske krune blistao u crnom odelu i beloj košulji sa leptir-mašnom, bivša gospođica Midlton je za ovu priliku izabrala bež haljinu prekrivenu crnom čipkom kreatorke Alis Temperlej, a u ruci je nosila malu crnu torbicu, a od nakita je nosila samo burmu i sat. Budući da je te večeri padala kiša, Vilijam je, dok jeprolazio crvenim tepihom, poput pravog džentlmena nosio kišobran da njegova draga ne bi pokisla.
Slavni par bio je gost čuvenog reditelja koji je po završetku premijernog prikazivanja otkrio da mu je čast što je upoznao mlade supružnike, ali i da je Kejt toliko dirnuo njegov film da je na projekciji neprestano plakala.
- Oni su izuzetni mladi ljudi. Velika mi je čast što su došli na našu premijeru i što sam ih upoznao - rekao je Spilberg.
- Na projekciji sedeo sam između moje supruge Kejt Kepšou i Kejt Midlton. U jednom trenutku video sam da moja žena dodaje maramice uplakanoj vojvotkinji. Toliko ju je dirnula priča da je sve vreme film gledala u suzama - objasnio je.
Dan posle  ovog glamuroznog događaja Kejt je slavila svoj jubilarni rođendan.
- Taj dan se ni po čemu nije razlikovao od uobičajnih u kraljevskoj porodici. Kejt je imala veoma intimno slavlje - rekao je portparol Bakingemske palate.
Prethodnu godinu lepa brineta pamtiće po tome što se udala za princa Vilijama sa kojim je u aprilu imala spektakularnu svadbu koju je pratio čitav svet. Zahvaljujući skromnosti i odmerenosti ona je ubrzo postala omiljena ličnost iz kraljevske porodice, tako da su joj rođendan čestitali kako mnogobrojni fanovi tako i selebriti ličnosti. Najdalje je otišla starleta Kim Kardašijan koja je kreirala par cipela specijalno za Kejt. I pored mnogobrojnih čestitki koje je dobila, bivša gospođica Midlton nije želela da pravi famu od svog rođendana, a većina njenih obožavalaca poželela joj je da do sledećeg rođendana postane majka.

Piše: Ivana Nikolić 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti