Marija Veljković: U iščekivanju prinove

Marija Veljković: U iščekivanju prinove

Autor: | 24/01/2012

0

Voditeljka televizijskog kviza „Slagalica“ i glumica Marija Veljković nedavno je saznala da je u drugom stanju i da će ona i njen suprug, uspešni arhitekta Milan Milovanović početkom leta postati roditelji. Ova vest veoma je obradovala mlade supružnike, kao i članove njihove porodice koji jedva čekaju dan kada će beba ugledati svetlost dana. Posle četiri godina zabavljanja, Marija i Milan su se prošlog leta najpre verili, a potom su početkom jeseni organizovali venčanje za najbliže prijatelje i rodbinu na kome su se svi gosti lepo proveli. A kroz pet meseci, kada dobiju novog člana porodice, njihova sreća će biti potpuna.
- Istina je da sam u drugom stanju. Milan i ja smo tu vest saznali krajem prošle godine, ali nismo želeli da to objavljujemo dok nisu bile gotove sve lekarske analize i nismo bili sigurni da je sa bebom sve u najboljem redu. Osim mene i supruga i članovi naše porodice su se veoma obradovali ovoj srećnoj novosti - počinje priču za magazin "Hello!" poznata brineta.
- I pored toga što sam u drugom stanju, ne osećam nikakve promene. Na sreću, nemam jutarnje mučnine i ne povraćam tako da potpuno normalno funkcionišem. Pošto sam tek u četvrtom mesecu, za sada se nisam ugojila niti mi se primećuje stomak i gotovo da se ne osećam kao trudnica.
Lepa voditeljka uživa u svakom novom danu i u pažnji koju dobija od svog supruga. Budući da se dobro oseća, ne planira da ode na porodiljsko odsustvo već vredno radi kao i pre trudnoće, a u toj odluci je podržavaju i njeni najbliži.
- Pošto ne osećam nikakve promene ne vidim razlog zbog koga bih otvorila bolovanje. Jednostavno ne smatram sebe bolesnom. Redovno snimam emisije kao i ranije, a igram i u predstavama koje su na repertoaru. Sve dok se budem osećala dobro planiram da radim, a nadam se da će tako biti do kraja trudnoće - ističe atraktivna voditeljka i glumica.
- Nisam razmažena trudnica i za sada mi se ne dešava da mi se nešto posebno jede ili da mi je muka kada vidim neke namirnice. Hranim se normalno kao i do sada i nemam pojačan apetit.
Tridesetjednogodišnja voditeljka i njen partner za sada ne znaju pol bebe, ali će za koju nedelju i to saznati, tako da će moći da se posvete izboru imena za svoje prvo dete. Pošto su mnogi njihovi prijatelji nedavno postali roditelji, bračni par će imati priliku da se konsultuje irazmeni iskustvo.
- Još je rano da bismo znali pol bebe, ali se ne opterećujemo time. Svejedno nam je da li ćemo dobiti kćerku ili sina, jer je to najmanje bitno. Kao i svim roditeljima najvažnije nam je da dete bude živo i zdravo - naglašava Marija koja će se poroditi u junu kada će proslaviti i godišnjicu veridbe sa suprugom koji ju je zaprosio krajem jula prošle godine u restoranu „Stara koliba“ uz zvuke tamburaša.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin