Biljana Obradović: Ženstvenost i prefinjen stil

Biljana Obradović: Ženstvenost i prefinjen stil

Autor: | 21/01/2012

0

Novinarka Biljana Obradović, koju krase gracioznost, ljupkost i besprekorni maniri, u svet mode zakoračila je pre punoletstva. Posle toga postala je zaštitno lice emisije „Siti“ na televiziji „Pink“ i jedna od najpopularnijih voditeljki na malim ekranima. Uvek odmerena, zgodna plavuša razlikovala se  od drugih mladih televizijskih lica svojim dobrim imidžom u javnosti. Pripadnice lepšeg pola rado prate njenu autorsku emisiju „Biljana za vas“, u kojoj ih na zanimljiv način upoznaje sa aktuelnim temama iz oblasti lepote, zdravlja i fitnesa.

Šarmantna voditeljka, poznata po eksluzivnim intervjuima sa svetskim zvezdama, iza sebe ima dugu vezu sa montažerom Brankom Kostadinovićem koja je okončana u maju prošle godine. Biljana raskid emotivne veze nije komentarisala, okrenula se poslu i putovanjima koja su njena velika strast. Na početku razgovora za magazin „Hello!“ Obradovićeva sa osmehom govori:
- Mislim da će 2012. biti moja godina. Ako je verovati horoskopu i natalnoj karti, od sredine godine me očekuju velika sreća i ispunjenje svih mojih ptivatnih i poslovnih želja. Ne mogu da kažem da je prošla godina bila loša, bila je burna - neke stvari su se završile, neke počele. Mnogo sam putovala i družila se sa pravim prijateljima. Za ovu godinu imam nekoliko želja koje su privatne prirode. Zadovoljna sam što se budim srećna, sa osmehom na licu.

Ponovo je aktuelna emisija „Sitiklub“. Šta ste zadržali od stare koncepcije, a šta je novo u ovom formatu?
- Priznajem da sam uživala radeći sa Aleksandom i Boškom, jer me je to podsetilo na onih deset godina kada se nismo razdvajali. Sada smo svi voditeljski i novinarski sazreli, svi imamo svoje poslovne projekte i mislim da bi „Siti klub“ tek sad bio uživanje i za nas i za publiku. Da li će emisija nastaviti da se emituje još se ne zna. Ovakvih emisija nema više, publika se uželela i nas i izvođača, tako da bi meni rad u tom formatu, pored moje autorske emisije, predstavljao uživanje.
Izgradili ste imidž trendi devojke. Šta najviše od garderobe volite privatno da nosite?
- Sve zavisi od prilike. Koliko volim da nosim šik haljine uz telo i visoke potpetice uveče, toliko preko dana volim da sam u ravnoj obući. Sada sam u fazi kada mi se najviše sviđa da sa helankama, majicom ili džemperom obujem "jahaće" čizme.

Kada kupujete odeću, na šta najviše obraćate pažnju - na kvalitet garderobe ili kako vam nešto stoji?

- Retko sam kupovala trendovske stvari ako nisam mogla da ih „iznesem“. Ma koliko da je neki komad aktuelan, ako se ne osećam dobro u njemu ili ne odgovara mojoj ličnosti, neću da ga obučem sve i da mi ga neko pokloni. I kada kupujem tašne, odlučujem se za onu koju ću moći da nosim i narednih godina. Ježim se od pojedinih brendova i kolekcija koje često možemo da vidimo na javnim ličnostima. Nekada se desi da ništa  ne kupim po šest meseci.
Na šta ne žalite da trošite novac i da li ste štediša po prirodi?
- Od petnaeste zarađujem sama, a u osamnaestoj sam počela da radim na televiziji „Pink“, pa veoma dobro znam sta znači ceniti zarađen novac koji mi niko nije poklonio. Novac trošim racionalno, ulažem u sebe onoliko koliko je normalno. Idem na fitnes, kod kozmetičara i frizera, ali sam takođe vrlo kućevna i ulažem novac u svoj stan, i rado trošim na porodicu. Ne dešava mi se da nešto kupim a da to ne koristim, bilo da je reč o tašni, cipelama ili nečemu za dom. Sa brojnih putovanja uglavnom sam donosila stvari za svoj stan.

Intervju: Nadežda Jokić
Fotograf: Filip Šobot

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još