Dženifer Hadson: Žrtvovala bih izgled zbog uloge

Dženifer Hadson: Žrtvovala bih izgled zbog uloge

Autor: | 20/01/2012

0

Američka glumica i pevačica Dženifer Hadson koja je smršala više od 36 kilograma, rekla je da bi se bez problema ponovo ugojila za odgovarajuću ulogu, prenele su danas agencije.
- Kada radim film, treba nešto u meni da me vodi, kao moja strast za tim. Samo ne zelim da uskačem ni u šta. Tako da ako se vežem za nešto, onda to vredi bez obzira kakva ta uloga bila - rekla je Hadsonova.
Prošle nedelje, Hadsonova je objavila knjigu "I Got This: How I Changed My Ways and Lost What Weighed Me Down" (Dobila sam ovo: Kako sam promenila moj način života i izgubila ono što me je tištilo).
Knjiga govori o tome kako se ona nosila sa svojom kilažom tokom karijere pre nego što je izgubila dosta kilograma.
U knjizi Hadsonova, koja je dobitnica Gremija i Oskara takođe govori i o tome kako je odbila ulogu u filmu "Precious". Uloga je pripala Gejbouri Sidib, koja je za tu ulogu 2009. godine nominovana za nagradu Oskar.
- Osetila sam da je to previše za mene nisam htela u to vreme da se ponovo gojim. To je nešto što tada nisam želela da uradim - rekla je ona.
Hadsonova je, takođe, i portparol jednog centra za mršavljenje i želi da ostane u fizičkoj kondiciji zajedno sa svojim verenikom Dejvidom Otungom koji se bavi rvanjem. Oni oboje žele da budu primer njihovom dvogodišnjem sinu.
Hadsonova, koja se proslavila kao finalista u "Američkom idolu", osvojila je nagradu Gremi za svoj album "Jennifer Hudson", a nagradu Oskar je osvojila za ulogu u filmu "Devojke iz snova".

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin