Tajra Benks: Ponovo zaljubljena

Tajra Benks: Ponovo zaljubljena

Autor: | 18/01/2012

0

Nakon što se rastala sa dečkom sa kojim je bila tri godine u vezi, supermodel Tajra Benks ostala je slomljenog srca. Međutim ona je na duhovnom putovanju na Baliju, upoznala misterioznog muškarca sa kojim je otpočela ljubavnu vezu. Bivši “Viktorija sikret” model, Tajra Benks nedavno je raskinula svoju trogodišnju vezu sa Džonom Jutendalom, direktorom jedne banke, i dok je ona bila potpuno razočarana i emotivno uništena, Džon je brzo preboleo raskid i viđen je u jednom baru sa plavokosom ruskom manekenkom.
Tajra je, kako bi zalečila ljubavne rane i pronašla duhovni mir, otputovala na Bali sa jednom drugaricom. Kao po scenariju filma “Jedi, moli, voli” zgodnoj Tajri dogodila se ljubav na Baliju. Ona se tamo zaljubila u misterioznog muškarca, sa kojim je otpočela vezu.
- To jeste romansa na daljinu, ali je ozbiljna stvar - kaže izvor blizak Tajri.
O tome koliko je zaljubljena svedoči i to što je odmah po povratku u Njujork, kupila kartu za Bali i otputovala za praznike tamo.
Voditeljka rijalitija“Američki top model” i dobitnica Emi nagrade za emisiju “Tajra Benks tok šou” nedavno je na gostovanju kod Larija Kinga otkrila da nije stroga i da je ono što publika vidi u emisiji “Američki top model” samo gluma.
- U stvarnom životu sam tiha i povučena. Čak i učim kako da se suprotstavljam ljudima - rekla je Tajra.

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin