Nebojša Dugalić: Uskoro stiže prinova

Nebojša Dugalić: Uskoro stiže prinova

Autor: | 12/01/2012

0

Glumac, profesor i reditelj Nebojša Dugalić i njegova supruga Dragana sa kojom je 11 godina u skladnom braku uskoro će postati roditelji po peti put. Četvorostruki dobitnik glumačke nagrade „Zoranov brk” pored uspešne karijere trudi se da svoje naslednike - ćerku Janu (10) i sinove Vidana (9), Bogdana (8) i Kalina (1,5) nauči da vole.
- Nije to sa ciljem povećanja nataliteta u Srbiji, to je pitanje ljubavi. I kada u braku ima ljubavi, onda nema nikakvog straha od budućnosti.
- Sve će doći na svoje mesto - kaže Nebojša kada smo mu čestitali što će u njegovu porodicu uskoro stići još jedan član.
Popularni glumac, iako mnogo radi, uspeva da sam sa suprugom podiže i vaspitava svoje četvoro dece.
- Čovek mora da bude odgovoran prema svim izazovima i da postavi prioritete u životu. Kada to postigne, onda je mnogo lakše - kaže Dugalić.
Iako se zbog ekonomske krize mnogi parovi ne usuđuju da zasnuju porodicu, poznati dramski umetnik tvrdi da to nije prepreka.
- Situacija u Srbiji je bila oduvek teška, a ne samo danas kad imaš veliku porodicu. Ako bi to bila prepreka onda se neki ne bi odvažili ni da žive. Zato je za porodicu kao i za sve drugo potrebno malo hrabrosti - poručuje glumac.
- Decu pre svega učim da vole i da se sa ljubavlju odnose prema svemu - prema bližnjima, prema okolini i jednog dana prema poslu.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još