Goca Tržan: Praznici i odmor sa kćerkom

Goca Tržan: Praznici i odmor sa kćerkom

Autor: | 08/01/2012

0

Prvi Božić koji je sa kćerkom Lenom, a bez bivšeg supruga Ivana Marinkovića, provela pevačica Goca Tržan, za nju je, kako je sama otkrila, ipak bio lep i radostan. Goca i njena četvorogodišnja mezimica Hristovo rođenje proslavile su kod pevačicinih roditelja, a Badnji dan u svom domu, pripremivši same posnu trpezu.
- Lena i ja smo Badnji dan provele zajedno kod kuće, sa njenom drugaricom Ivom. U jutarnjim časovima išle smo po badnjak, a kasnije smo uživale u posnim specijalitetima. Za božićni ručak otišle smo kod mojih roditelja, to je već naša mala tradicija. Ovo je Lenin prvi Božić bez Ivana, ali njoj to nije bilo neobično. Naprosto, ni on ni ja ne pravimo dramu oko praznika i jedino nam je važno da naša kćerka bude raspoložena. Novu godinu je proslavila sa mojim roditeljima i ni on ni ja se ne otimamo oko nje, mi se dogovaramo. U ponedeljak je Ivanova slava i ona će tada biti s njim, a nama je najvažnije da Božić doživi kao nešto lepo - tvrdi Goca, koja otkriva da je najradosniji hrišćanski praznik delom provela radno na nastupu u Vrnjačkoj Banji.
Pevačica otkriva da bi joj posle naporne godine i radnih praznika prijao odmor.
- Planiram da odem na zimovanje, mada još uvek ne znam gde ćemo Lena i ja. Ne volim previše unapred da planiram, a Leni i meni je potreban jedan dan da se spakujemo i odemo na put. Prijalo bi mi da krajem januara otputujem nekuda, za sada još uvek imam mnogo posla, pa ne možemo da zbrišemo. Imam ideju da odemo u Budimpeštu u akvapark da se malo kupamo, nas dve volimo tako neke kontraste - rekla je Tržanova i zaključila da će prošlu godinu pamtiti po tome što se završila.
- Meni je 2011. godina u privatnom smislu bila veoma teška, prošla sam kroz razvod i mnoge loše trenutke, ali ja sam tip koji pamti samo lepe stvari, tako da ću je pamtiti po tome što je prošla. Pamtiću je i po tome što je moja devojčica porasla, a u poslovnom smislu, 2011. godina ostaće mi u mislima po koncertu grupe „Tap 011“ u „Beogradskoj areni“ i mnogobrojnim nastupima - rezimirala je pop pevačica.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti