Srbija: Bebe poznatih rođene u 2011. godini (Foto)

Srbija: Bebe poznatih rođene u 2011. godini (Foto)

Autor: | 31/12/2011

0

Kao i u svetu, mnoge domaće selebriti ličnosti ove godine postale su roditelji. Popularni par, voditeljka Nina Radulović i njen suprug, glumac Branislav Lečić dobili su prvo zajedničko dete, sina Lava. Isto ime dobio je i naslednik golmana Vladimira Stojkovića i njegove supruge Bojane.

Glumica Kalina Kovačević na svet je donela kćerku Mionu, a njena koleginica Mirka Vasiljević u Parizu je rodila sina Andreja.

Pevač Aca Lukas po četvrti put je postao otac, kada je njegova supruga Sonja u Nemačkoj rodila malenu Viktoriju. Darko Filipović u ulozi oca ostvario se po prvi put, a njegova izabranica na svet je donela kćerku Nastju. Voditelj i glumac Milan Kalinć je 2011. godine po drugi put postao otac. Sredinom jula njegova supruga Sandra rodila je sina Vuka. Isto ime za svog prvog sina izabrali su pevačica Ana Stanić i njen suprug Momčilo Lavrnić.

U domove fudbalera Ognjena Koromana, Ivice Dragutinovića i Nenada Jestrovića, ove godine takođe su stigle prinove. Ognjen je nakon dve kćerke koje ima sa bivšom suprugom, sa novom izabranicom dobio sina Jakova. Nakon dve devojčice sina je rodila i Tamara Jestrović, a treću kćerku Ivici Dragutinoviću rodila je njegova izabranica Selin.

Muzičar Dalibor Andonov - Gru i njegova supruga Danica Prvulović dobili su sina Relju, a voditeljke Biljana Radeka Šeparović i Irena Spasić na svet su donele devojčice Ivu i Neru.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin