Bojana i Vladimir Stojković: Kraj bračne idile

Bojana i Vladimir Stojković: Kraj bračne idile

Autor: | 26/12/2011

0

Da jedan od najskladnijih parova kod nas, Bojana i Vladimir Stojković, imaju bračnih problema moglo se naslutiti kada se pre nekoliko nedelja u medijima spekulisalo da se razilaze. Odmah posle toga vitka crnka je to demantovala i izgledalo je da je u njihovoj zajednici sve u redu. Bojana je bila zaokupljena obavezama oko sina Lava i nije prisustvovala javnim događajima, pa bračni par nije privlačio pažnju.
Za to vreme njihovo blisko okruženje je primetilo da se među njima nešto dešava i da su razmirice između supružnika sve češće. Njihovi prijatelji su intenzivno počeli da pričaju o njihovom definitivnom razlazu. Na pitanje da li je istina da se razvodi od supruga Vladimira, Bojana Stojković je za magazin „Hello!“ rekla:
- Ne mogu to da komentarišem.
Njihovi najbliži otkrili su da talentovani golman već dva meseca ne živi u njihovom stanu na Vračaru, već da boravi u sportskom centru „Teleoptik-Partizan“ u Zemunu. Još gore, do Bojane su stigle vesti da je otpočeo vezu sa  mladom Beograđankom Jelenom Kuveljić. Sa njom je viđen u restoranu „Talas“ u Zemunu i u kafićima „Lamartine“ i „Vule-Vu“ na Vračaru. Do Bojane su stizale priče kako njen suprug razmenjuje nežnosti u javnosti sa svojom novom devojkom i ona se povukla u sebe. Nema sumnje da je saznanje da se njen suprug javno viđa sa drugom devojkom izazvalo u lepoj manekenki ogorčenje, kao i poniženje zbog svega što se događa.
- Kada su se pisale neistine o meni, ja sam demantovala i to komentarisala. Sada zaista ne osećam potrebu da to radim - za magazin „Hello!“odlučno kaže Bojana koja je od početka njihovog zajedničkog života bila posvećena  uspešnom sportistii u svemu ga podržavala.
Često su odvojeno izlazili, kako bi Vladimir mogao da uživa u provodu sa muškim društvom, mahom saigračima iz kluba, dok je manekenka izlazila sa svojim bliskim prijateljicama.
Njihova bajkovita ljubavna priča počela je 2006. godine. Ubrzo po započinjanju romanse sa perspektivnim golmanom iz Loznice, Bojana je napustila rodni Cirih da bi se u potpunosti posvetila ljubavi i zajedničkom životu sa partnerom. Dve udate sestre i njihovu decu viđala je kada je posećivala Cirih. Skladan par je stao na „ludi kamen“ u julu 2009, a njihovo crkveno venčanje, a potom i građansko, koje je održano u restoranu „Kalemegdanska terasa“, nedeljama se prepričavalo. Sve je delovalo poput sna, i njihovoj sreći nije bilo kraja kada su, u aprilu ove godine, postali roditelji dečaka Lava. Rođenje deteta ih je još više zbližilo i njihova mala porodica je odlično funkcionisala.
Šta je tačno prouzrokovalo razlaz nije poznato, ali njihovi bliski prijatelji kažu, sigurno je da Bojana neće hteti da se pomiri sa markantnim sportistom posle poniženja kroz koje je prošla zbog njegove nove veze. Razvod je u toku, i Bojana utehu pronalazi u detetu i porodici, za koju je veoma vezana.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti