Ana Pendić: Medeni mesec u Americi

Ana Pendić: Medeni mesec u Americi

Autor: | 26/12/2011

0

Voditeljka Ana Pendić i direktor opštih poslova na B92 Vojkan Radoš vratili su se sa uzbudljivog medenog meseca. Poznati par, koji se nakon dve godine zabavljanja venčao početkom septembra, na proputovanju kroz Ameriku prošao je čak 26.000 kilometara.
- U ovo ludo doba veliki je luksuz imati slobodno vreme. Zato se stalno trudimo da zajedničke trenutke provedemo na što kvalitetniji način - kaže Ana.
- Iza nas je petnaest dana dobrog raspoloženja, novih destinacija i sjajnih iskustava. Put smo započeli u Las Vegasu, gradu luksuznih hotela, raskošnih kockarnica, ludog provoda i fenomenalnog šopinga. Nadam se da ću se u budućnosti vratiti u taj grad.

- Ukoliko vas put nanese na ovu stranu sveta, nikako nemojte da propustite posetu Velikom kanjonu i Huverovoj brani. Veliki kanjon je najmoćnije delo prirode koje sam imala prilike da vidim, a šetnja po Skaj voku tačno iznad provalije je nešto najstrašnije - kaže Pendićeva. Tu se avantura za novopečeni bračni par nije završila.

- Zatim smo nastavili put u Meksiko, tačnije u Kankun, koji svojim pejzažima podseća na najlepše razglednice. Uživali smo u tirkiznim nijansama okeana, u druženju sa marijačima i večito dobro raspoloženim ljudima, kao i u božanstvenoj prirodi i, naravno, margaritama. Ipak, najviše ćemo pamtiti plivanje sa delfinima. Za kraj smo ostavili Njujork, koji je u ovo doba fenomenalno okićen zbog predstojećih praznika. Pun je turista i vlada prava prednovogodišnja euforija - otkriva Ana.

Po povratku u Beograd priprema se za povratak na male ekrane.
- Polako se pripremam za praznike i čekam novu radnu sezonu. U ovom trenutku gotovo je izvesno da ću u januaru početi da radim, ali dok sve ne bude sto posto sigurno, ne želim da pričam o kom tipu emisije je reč - kaže Ana.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti