Dženifer Lopez: Ne bih podnela gubitak dece

Dženifer Lopez: Ne bih podnela gubitak dece

Autor: | 19/12/2011

0

Pevačica Dženifer Lopez prisetila se trenutka u kojem je pomislila da joj nešto nije u redu s kćerkom Emom. Naime, kad je devojčica bila beba, Dženifer je napipala neku kvrgu na njenoj glavi. Kaže da je izludela od panike i pomislila kako se nikada ne bi mogla oporaviti da se njenoj deci nešto strašno dogodi.
- Sećam se da sam imala osećaj kako nešto nije u redu. Gledala sam Marka i rekla da moramo pozvati lekara. Počela sam da paničim da malena možda nije pala dok nas nije bilo u blizini. Sećam se kako sam mislila da bih umrla da se njoj nešto dogodi - rekla je pevačica, koja se u međuvremenu razvela od Marka.
Dženifer je u tom trenutku shvatila koliko je srećna što ima novca i mogućnost da angažuje najbolje lekare.
- S Emom je sve bilo u redu, što smo saznali nakon nekoliko rutinskih pregleda. Ali, razmislila sam o onim manje srećnim mamama s čijom decom stvarno nešto nije u redu, a one nemaju novca za lekare - rekla je Džej Lo.
Zbog toga je pevačica pokrenula "Maribel Foundation", u spomen na Markovu sestru koja je sa samo osam godina umrla od raka mozga. Fondacija je posvećena poboljšanju zdravstva za žene i decu širom sveta.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti