Saša Mišić: Krah sedmogodišnjeg braka

Saša Mišić: Krah sedmogodišnjeg braka

Autor: | 18/12/2011

0

Sašu Mišića, srpskog kuvara broj 1 i voditelja „Paklene kuhinje“ na Prvoj TV, marta ove godine napustila je supruga Katrin i ostavila ga da se sam brine o njihovo troje dece - trogodišnjoj Danici, šestogodišnjem Konstantinu i dve godine starijoj Ekatarini. Iako su se 2006. godine odlučili na zajednički život na porodičnom imanju u Ritopeku, Mišićeva žena, Nemica, nije mogla da podnese takav život.
- Mesecima već živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga se nije snašla u ulozi majke u Srbiji, pošto ta uloga u Nemačkoj izgleda potpuno drugačije. Ona je odlučila da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - započeo je Saša svoju ispovest.
- Na imanju mog pradede od 30 ari imamo sve uslove. Vozim traktor, radim na njivi i uzgajam povrće. Svojoj deci pravim sanke i kućice za ptice. Njima je ovde lepo, osećaju se dobro. Imaju dva kučeta, kornjaču, ptice... Navikli su na okruženje, a kada odu u Nemačku, naiđu na te zahladnele odnose među ljudima. Stalno mi govore: „Mama mora da se vrati, ovde je lepo“, a kad nas poseti, pitaju je: „Kada ćeš ti, mama, doći kući?“
Brakorazvodni postupak je pokrenut, ali Mišić gaji nade da će mu se Katrin vratiti.
- Ne smatram da je gotovo! Mi smo u kontaktu, normalno razgovaramo i nadam se da joj je samo bila potrebna sloboda i vreme da se sredi. Nije bila ispunjena ovde, nije pronašla sebe. Možda je i moj posao malo doprineo tome, pa se osećala nesrećno, i to joj je izazivalo ljubomoru. Verujem da će sve stabilizovati i da će uvideti da je najbolje da opet živimo svi zajedno - setno je kazao srpski Džejmi Oliver.
Mišiću u podizanju dece pomažu pedagozi i dadilje.
 - Angažovao sam iskusnu dadilju, koja je zapravo pedagog, i činim sve da deca budu zaštićena. Obezbedio sam im da pohađaju privatnu školu i da idu u privatan vrtić, a Ekatarinin odličan uspeh je pokazatelj da radim pravu stvar.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin