Džordž Majkl kod kuće za Božić

Džordž Majkl kod kuće za Božić

Autor: | 16/12/2011

0


Pošto je mesec dana proveo u jednoj austrijskoj klinici oporavljajući se od jake upale pluća, britanski muzičar Džordž Majkl (48) oseća se mnogo bolje, pa će Božić proslaviti kod kuće.
Lekari su veoma zadovoljni njegovim oporavkom, pa su mu dozvolili izlazak iz bolnice, a dobru vest medijima je otkrio Majklov novi dečko, Fadi Favaz (38).
- Džordž je svakim danom sve bolje i oseća se dobro. Za Božić ćemo biti kod kuće u Londonu. Jedva čekam. Presrećni smo zbog uspešne terapije. Ovo su za nas srećni dani - izjavio je Favaz, koji je pevaču uz porodicu bio velika podrška proteklih mesec dana.
Popularni pevač završio je u bolnici u Beču u novembru zbog malaksalosti, bolova u grudima i visoke temperature. Lekari su mu zbog vrlo ozbiljnog zdravstvenog stanja zabranili povratak kući dok se potpuno ne oporavi i smestili ga na intenzivnu negu. Pevač je bolovao od najtežeg oblika plućne infekcije, od koje oporavak traje dugo. Zbog toga je otkazao ostatak evropske turneje koja je bila Džordžov povratak na scenu posle teškog perioda u životu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti