Demi Mur: Na Tviteru sam i dalje gospođa Kučer

Demi Mur: Na Tviteru sam i dalje gospođa Kučer

Autor: | 15/12/2011

0

Demi Mur nije mogla da sakrije bes kada su je pitali zašto još nije promenila korisničko ime na Tviteru - Gospođa Kučer.
Glumica (49), koja je prošlog meseca objavila da se razvodi od Eštona Kučera izajvila je kako menjanje imena na Tviteru trenutni nije njen prioritet.
- Žao mi je što to mnogima smeta, ali da li je to stvarno toliko važno - zapitala se glumica koja je odlučila da se razvede nakon glasina da je Ešton prevario sa Sarom Lejl (22), kojoj je noć sa glumcem promenila život.
- Bilo je ludo. Nisam imala ideju u šta se upuštam. Iako izgleda da sam sam dobila šta sam tražila, nije tako. Moj otac više ne priča sa mnom, dobijam mnogo uznemiravajućih poziva, čak i od roditelja mojih prijatelja. Čak sam i otkaz dobila, dva meseca sam bila bez posla. Izgubila sam i najbolju prijateljicu i cimerku jer sam zbog problema morala da se iselim - požalila se Sara koja se kaje zbog kratke avanture sa Eštonom Kučerom.
Da podsetimo, Demi i njen petnaest godina mlađi suprug zapali su u bračnu krizu nakon što je on nju prevario u San Dijegu, dok ga je glumica čekala da proslave šestu godišnjicu braka. Prevara je ubrzo postala javna stvar budući da su se mediji dokopali fotografija s "vesele" žurke nove zvezde serije "Dva i po muškarca".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još