Britni Spirs: Novi početak u raskošnoj vili

Britni Spirs: Novi početak u raskošnoj vili

Autor: | 12/12/2011

0

Nakon višegodišnjeg odsustva sa svetske javne scene Britni Spirs rešila je da okrene novi list u karijeri ali i u privatnom životu. Nakon uspešne turneje "The famme fatale" pevačica se sa dečkom Džejsonom Trevikom i sinovima preselila u luksuznu vilu u Kaliforniji, koju mesečno plaća 25 hiljada dolara.

Novi dom Britni Spirs ima deset soba i trinaest kupatila. U sklopu vile nalazi se i veliki bazen sa otvorenom kuhinjom koja je idealna za žurke kada to vremenske prilike dozvoljavaju. Vila se nalazi u naselju "Hidden hills", a po svom izgledu više podseća na raskošno odmaralište sa prostranim dvorištem i golf terenima.

Britni je jako važno da njeni sinovi, šestogodišnji Šon Preston i petogodišnji Džejden Džejms odrastaju zdravo. Zato je izabrala ovu vilu koja je bogata različitim sadržajima, prostrana i poprilično osvetljena zbog prozora koji su dizajnirani u francuskom stilu. U raskošnoj kući nalazi se i teretana, soba za zabavu koja sadrži bilijar stolove i prostor za pozorište.

Nekadašnju pop princezu nova vila mesečno košta 25 hiljada dolara, a Britni nije žalila sredstva kako bi sa svojim dečkom, holivudskim agentom i decom započela novi život. U nedavnom intervjuu ona je izjavila da bi bila srećna da dečaci krenu njenim stopama.


- Definitivno ću paziti na sinove ako odluče da se bave muzikom. Ne želim da imaju osećaj straha, jer niko unapred ne zna šta ga čeka u muzičkoj industriji - rekla je Britni Spirs.


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin