Nataša Bekvalac strahuje za svoj život

Nataša Bekvalac strahuje za svoj život

Autor: | 10/12/2011

0

Populana pevačica Nataša Bekvalac (31) strahuje za svoj život pošto su joj huligani razlupali auto i smatra da to nije bio pokušaj pljačke već napad na nju, kao i da se nada da će policija što pre uhvatiti počinioce. Po Novom Sadu već kruže glasine da je ovaj vandalski čin posledica njene navodne veze sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem.
- Grupa huligana je pre dva dana potpuno uništila Natašin ‘BMW X1’, koji je bio parkiran ispred njenog stana. Na automobilu su razlupana sva stakla, dok dokumenta koja su bila na sedištu nisu taknuta, kao ni dodatna oprema. Zbog toga Nataša smatra da je to zapravo bio napad na nju, a ne pokušaj pljačke. Ona nema ideju ko stoji iza napada, ali je sigurna da se na tome neće završiti - izjavio je neimenovani izvor blizak pevačici za "Svet" i dodao da Nataša oseća veliko opterećenje jer je kćerka Hana bila sa njom kada je zatekla demoliran auto.
Bekvalčeva neprestano ponavlja da je osetila ogroman strah jer su napadači mogli da budu u blizini i da je napadnu dok je sa detetom.
- Pokušala je da sakrije strah da ne bi uznemirila Hanu i odmah je pozvala roditelje i policiju. Teško proživljava sve ovo jer ne može da prihvati da ima neprijatelje - tvrdi neimenovani izvor.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin