Ogromno interesovanje za Hello Party na Belom dvoru: Preko 100 akreditovanih novinara

Ogromno interesovanje za Hello Party na Belom dvoru: Preko 100 akreditovanih novinara

Autor: | 10/12/2011

0

Sutra će na Belom dvoru biti održan Hello Party, na kom će biti dodeljene nagrade za Ličnosti 2011. godine, prema izboru publike.
Pre mesec dana na našim portalima pokrenuto je glasanje, gde su svi posetioci imali priliku da daju svoje predloge, ko je to, i čime, zaslužio da se okiti laskavim priznanjem i dobije fantastičnu statuu koju je dizajnirao svetski poznat dizajner, Karim Rašid. Čitaoci naših štampanih izdanja - Hello! i Svet takođe su se uključili u glasanje putem SMS poruka.
Za mesec dana, samo putem portala glasalo je 29.350 ljudi, a kada se tome dodaju i SMS poruke, jasno je da je broj pristiglih glasova ogroman i da su dobitnici nagrada zaista miljenici publike. Ovoj spektakularnoj zabavi prisustvovaće i 20 čitalaca našeg portala koji su učestvovali u glasanju za ličnosti koje su obeležile 2011. godinu.

Hello Party počinje sutra u 19:30, kada će se zvanice prošetati crvenim tepihom, a vi, poštovani čitaoci, moći ćete da pratite dešavanja sa lica mesta iz minuta u minut putem našeg portala! Budite sa nama sutra uveče i saznajte ko su ličnosti 2011. godine po vašem izboru, kao i šta su zvezde obukle za hod po crvenom tepihu!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još