Lepa Brena: Nastup u Bugarskoj posle 20 godina

Lepa Brena: Nastup u Bugarskoj posle 20 godina

Autor: | 05/12/2011

0

Posle 20 godina od legendarnog nastupa na stadionu „Vasil Levski“, na koji se pred 100.000 obožavalaca spustila predsedničkim helikopterom, Lepa Brena je ponovo pokorila Bugarsku. Folk diva održala je u subotu uveče u dupke punoj novootvorenoj sofijskoj areni „Armejc“ koncert za pamćenje. Više od 20.000 Bugara došlo je da vidi Brenu, koja je do arene, baš kao i na beogradskim koncertima, doletela helikopterom.
Spektakularnu scenu publika je pratila na led ekranu u dvorani, u kojoj je zatim zavladao mrak i tajac sve dok naša popularna pevačica, obučena kao snežna kraljica i sa krunom na glavi, nije izronila iz bine zapevala pesmu „Uradi to“. Ugledavši miljenicu na sceni posle dve decenije, bugarska publika pala je u trans. Gromoglasnim aplauzima, vrištanjem i horskim pevanjem propratila je ceo koncert, koji je bio isti kao i koje je Brena izvela pred domaćom publikom 20. i 21. oktobra u „Beogradskoj areni“.
- Najlepši rođendan proslavila sam ove godine na koncertu u Beogradu, a drugi po redu moj najlepši koncert je ovaj u Sofiji. Učinili ste me srećnom i ponosnom, i da znate da ćete kao publika i kao nacija ostati zauvek u mom srcu. Volim vas mnogo - rekla je Brena, koja je tokom tri sata izvodila najveće hitove, pretežno iz osamdesetih godina, kao i pesme sa novog albuma „Začaran krug“. Koncertu je prisustvovao i pevačicin suprug Slobodan Boba Živojinović.

Izvor: Novostionline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još