Lari King: Plašim se smrti

Lari King: Plašim se smrti

Autor: | 05/12/2011

0

Popularni američki voditelj Lari King izjavio je da se jako boji smrti i da želi da njegovo telo bude zamrznuto, kako bi ga naučnici u budućnosti oživeli. Sedamdesetodmogodišnji voditelj je zajedno sa svojom suprugom Šon bio domaćin poznatim ličnostima u emisiji “CNN predstavlja: Specijal Larija Kinga: Večera sa Kingovima”. U emisiji su obrađivane razne teme, a gostovali su voditelj Konan O’Brajen, model Tajra Benks, košarkaš Šakil O’Nil, komičar Rasel Brend, tvorac animirane serije “Family Guy”, Set Mekfarlejn, zatim tvorac Tvitera Džek Dorsi, kao i producent i muzičar Kvinsi Džouns.
- Želim da me zamrznu, nadam se da će otkriti kako da me izleče od čega god da umrem i vratiti me u život - rekao je King u emisiji.
- Da li si i ti pomalo opsednut svojom smrtnošću kao i ja? - upitao je voditelja Set Mekfarlejn.
- Oh da, plašim se smrti. To je moj najveći strah jer mislim da me nakon toga ništa ne čeka. Ne verujem u život posle smrti... Moja supruga je vernica, pa zna da će tada nekuda otići - odgovorio je King.
- Stvarno želiš da te zamrznu? To je novost za mene - rekao je njegov kolega O’Brajen.
- Pa da, to je kao klađenje na obe strane - rekao je King.
Lari King koji je prošle godine vodio svoju poslednju emisiju “Lari King uživo” koja se emitovala 25 godina, ostao je da radi na CNN-u kao voditelj specijala.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još