Elena Karaman-Karić dobila priznanje za dizajnerski rad

Elena Karaman-Karić dobila priznanje za dizajnerski rad

Autor: | 29/11/2011

0

Elena Karaman-Karić uspešno se bavi dizajnom, a nedavno je u Britanijii svrstana među najperspektivnije dizajnere enterijera. Kćerka poznate kreatorke Verice Rakočević kaže da je srećna zbog priznanja, ali i da joj je porodica uvek na prvom mestu, kao i da sebe ne doživljava kao nekog ko živi glamuroznim životom.
- Pripadnost džet-setu u našoj sredini je veoma diskutabilna. Ne osećam se kao deo džet-seta jer ne spadam u kategoriju onih koje uzbuđuje trošenje novca, partiji i zabava. Daleko više me ispunjava kreativni rad - kaže Elena koju je nedavno magazin “Quintessentially Living” svrstao među najperspektivnije dizajnere enterijera.
- Zadovoljna sam što je načinom na koji je moj rad predstavljen na evropskoj dizajnerskoj sceni i srećna jer objavljivanje moj rada objavljen u prestižnoj i strogo selektovanoj publikaciji “Quintessentially Living”. Britansko tržište se veoma oslanja na stručne stavove, tako da se u skladu s tim naša baza klijenata značajno povećala - priča ona.
Na pitanje da li je svesno odlučila da karijeru gradi u inostranstvu, ona kaže da ne beži od poređenja sa uspesima svoje majke.
- Izuzetno sam ponosna na dugogodišnju karijeru i trajanje moje majke, kao i na poslovne uspehe moga muža. Moja karijera je sasvim spontano počela da se razvija u Britaniji. Imajući u vidu da sam takođe Britanka po nacionalnosti jer je moj otac rođen u Londonu, gde i danas živi, kao i da je posao moga supruga vezan za Britaniju, to nije iznenađujuće. Naprosto mi je tamo sticajem raznih okolnosti ukazana šansa i poverenje za rad - kaže Elena za "Blic".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još