Darko Miličić organizuje humanitarni koncert za bolesne mališane

Darko Miličić organizuje humanitarni koncert za bolesne mališane

Autor: | 27/11/2011

0

Proslavljeni srpski košarkaš i „NBA“ superstar Darko Miličić sa suprugom Zoranom, sinom i kćerkom odmara se u rodnom Novom Sadu. Pre nekoliko meseci organizovao je aukciju šampionskog prstena i pojasa koji je dobio od Rašida Valasa, dok je igrao za „Detroit“, čime je pomogao deci koja boluju od Batenove bolesti.
Košarkaš velikog srca do sada je mnogo puta pomagao bolesnima, a sada je uspeo da organizuje veliki humanitarni koncert, uz pomoć grada Novog Sada, koji će biti upriličen 27. novembra u hali "Spens". Sva prikupljena sredstva sa koncerta idu deci za lečenje od ove teške bolesti centralnog nervnog sistema. Učesnici koncerta su mnogobrojnipoznati, među kojima su finalisti „Prvog glasa Srbije“ i „Zvezde Granda“, „Frajle“, „Garavi sokak“, trubači „Balkanike“ i mnogi drugi.
Jedan od najboljih igrača ,,Minesote“ i njegova supruga Zorana osnovali su fond za decu koja boluju od ove bolesti. Supružnici smatraju da su ljudi  humani samo kada im treba dati ideju da krenu u akciju.
- Voleo bih da na koncert dođu svi koji su u mogućnosti i kupovinom ulaznice pomognu deci oboleloj od Batenove bolesti. Lečenje iziskuje mnogo novca koji, bez naše pomoći, nisu u mogućnosti da prikupe. Naša obaveza je da im pomognemo. Ako novosadski ,,Spens“ bude pun, svi zajedno učinićemo jedno veliko delo - kaže Darko Milićič.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti