Sijena Miler svedočila protiv Ruperta Mardoka

Sijena Miler svedočila protiv Ruperta Mardoka

Autor: | 25/11/2011

0

Britanska glumica Sijena Miler juče se pojavila na saslušanju pred sudom kako bi svedočila u slučaju koji se vodi protiv medijske korporacije “News Co.” čiji je vlasnik Rupert Mardok. Poput brojnih poznatih Britanaca, i Sijena je bila žrtva časopisa „News of The World“.
Tridesetogodišnja glumica je pre nekoliko godina izvesno vreme prisluškivana, a zatim i ucenjivana od strane urednika i novinara ovog časopisa o poznatima. Tabloid je pre par meseci i zvanično prestao sa radom nakon što je obelodanjena afera u kojoj je otkriveno kojim su se sve nezakonitim sredstvima koristili novinari i urednici ovog lista ne bi li došli do vrućih priča i intimnih detalja iz života poznatih.
Sijena Miler je ranije ove godine dobila i 155.000 dolara odštete od korporacije Ruperta Mardoka zbog prisluškivanja njenog privatnog telefona.
- Osećala sam se kao pokretna meta za svakog ko je želeo da zna gde sam i šta radim. Bila sam uplašena i paranoična jer je svaki aspekt mog života bio pod stalnom prismotrom - izjavila je glumica tokom svedočenja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti