Lejdi Gaga posetila kuću Ejmi Vajnhaus

Lejdi Gaga posetila kuću Ejmi Vajnhaus

Autor: | 21/11/2011

0

Popularna pevačica  Lejdi Gaga posetila je londonski dom pokojne koleginice Ejmi Vajnhaus. Ekscentirčna Gaga odlučila da oda počast Ejmi koja joj je, prema priznanju, bila idol. Britanski mediji pišu da se Gaga prerušila da je fanovi ne bi prepoznali i uspela da sasvim neprimećeno uđe u kuću Ejmi Vajnhaus.
Lejdi Gaga je često spominjala kako je slomljena zbog Ejmine prerane smrti, kao da nije mogla da govori danima nakon što je čula strašnu vest:
- Bila sam sasvim slomljena i tužna. Od šoka nisam mogla reći ni reč celih 48 sati.
Gaga se nadovezala na često povezivanje Ejminog životnog stila s njenom smrću:
- Mislim da Ejmi nije bila potrebna nikakva lekcija, a njena smrt neka bude lekcija svetu da bude plemenitiji prema zvezdama. Svi su bili tako strogi prema njoj. Ono što znam o njoj je da je bila tako draga i srdačna devojka.
Prošle nedelje, Lejdi Gaga je otkrila da su je u prošlosti, dok je imala tamnu kosu, često mešali sa Ejmi. Pevačica ne krije da bi želela da glumi Ejmi na filmu. Snimanje biografskog filma o britanskoj zvezdi planira se za sledeću godinu.
- Lejdi Gaga je obožavala Ejmi i najveća želja joj je da se transformiše u svog idola na velikom ekranu. Mogla bi da otpeva njene pesme, a ima i pravi izgled i stav. Gaga već neko vreme traži način da se prebaci s muzike na film i misli da bi joj ova uloga bila idealna za to - otkrio je neimenovani izvor britanskim medijima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin