Madona: U srednjoj školi nisam bila lepotica

Madona: U srednjoj školi nisam bila lepotica

Autor: | 13/11/2011

0

Iako danas ima gotovo sve što poželi, kraljici popa Madoni nije uvek bilo lako. Za časopis “Harper’s bazaar” priznala je da su je momci u srednjoj školi zadirkivali jer nije bila popularna i privlačna.
- Iz nekog razloga, osećam se kao da nikad nisam napustila srednju školu jer još uvek mislim da ako se ne uklapate, izbaciće vas - izjavila je i dodala:
- To se kod mene nije promenilo. Uvek sam bila svesna razlika i načina na koji se morate ponašati ako želite da budete popularni.
Madona je danas najpopularnija pevačica na svetu i ima impresivnu karijeru dugu preko trideset godina, ali je u srednjoj školi imala problema s popularnošću.
- Videla sam na koji se način ponašaju popularne devojke koje su htele da osvoje momke. Znala sam da se ne mogu uklopiti u to tako da sam odlučila raditi upravo suprotno. Odbila sam da nosim šminku, da imam lepu frizuru i nisam se brijala. Imala sam dlakave pazuhe. Momci su mi se rugali i nazivali dlakavim čudovištem – priznala je.
Kraljica popa, čija majka je umrla od raka kad je njoj bilo samo pet godina priznaje da je kao tinejdžerka često odlazila u gej klubove.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti