Nataša Bekvalac: Odgovara mi posao na fakultetu

Nataša Bekvalac: Odgovara mi posao na fakultetu

Autor: | 12/11/2011

0

Nataša Bekvalac rešila je da se zaposli. Sada, pored rada oko albuma, pevačica ima još jednu obavezu - posao u marketinškoj službi „Megatrenda”. I dok na estradnom planu sprema da 14. novembra premijerno prikaže spot za pesmu „Ja sam dobro”, na ovom drugom, poslovnom, Nataša se uhodava u nove obaveze.
- S obzirom na to da sam redovan student treće godine Fakulteta za kulturu i medije, pružena mi je prilika da znanje stečeno u obrazovanju i desetogodišnje iskustvo na javnoj sceni upotrebim u praksi - objašnjava Nataša kroz osmeh i dodaje kako se raduje novom radnom mestu.
- U sektoru sam marketinga na „Megatrend univerzitetu“ i potrudiću da opravdam ukazano poverenje - obećava pevačica, koja je još u januaru ove godine postala zaštitno lice „Megatrenda”.
Tada su se mnogi iznenadili činjenicom da je  Nataša student.
- U osnovnoj školi sam bila vukovac, a pošto mi je mama bila učiteljica, svi su govorili da je to zbog nje. Zato nisam htela da potenciram svoje studiranje, da ne bi zli jezici u tome odmah našli neku prevaru. Mediji su nešto što je meni blisko, sa njima sam imala mnogo iskustva i zato mi studije kulture i medija ne padaju teško - rekla je tada Nataša Bekvalac za „Blic”.
A kao i studije, ni novi posao pevačici ne pada teško, jer se na novom radnom mestu snalazi odlično.
- Za sada se dobro snalazim i svakodnevno učim. Rad u jednoj ovakvoj obrazovnoj instituciji mi pomaže da proširim svoje vidike u pravu, u kojem do sada nisam imala prilike da se oprobam - kaže Nataša Bekvalac koja je pravo iz studija u Košutnjaku, gde priprema novi album, stigla do fakulteta.
Na pitanje kako su je prihvatile nove kolege Nataša odgovara:
- Najbolje od svega su divne ljubazne kolege, koji mi mnogo pomažu! Čine da vreme provedeno sa njima bude i lepo i korisno - ponosno priča pevačica.
Na opasku da nisu svi baš pozitivno reagovali kada su čuli za njen angažman na fakultetu, pevačica se nije mnogo začudila, ali je poručila:
- Žao mi je što pojedinci, kada sam ja u pitanju, čak i nešto što bi mnogima trebalo da služi za primer, dočekaju na nož. Nažalost, to ne mogu da promenim. Ne postoji ništa lepše nego kad ste okruženi ambicioznim, mladim i pametnim ljudima, a ja tu privilegiju imam - rekla je na kraju Nataša za "Blic".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin