Verica Rakočević kreira luksuzne venčanice

Verica Rakočević kreira luksuzne venčanice

Autor: | 07/11/2011

0

Poznata kreatorka Verica Rakočević rešila je da oduševi buduće mlade, ali i sve ljubitelje mode kreiranjem ekskluzivnih venčanica koje će predstaviti na drugom po redu „Belgrade wedding show“.
Naime, Verica će za ovaj sajam venčanja predstaviti svoje modele svojevrsnim performansom, koji će i otvoriti ovu manifestaciju.
Ljubitelji kreatorkinog rada će svakako uživati u modelima koje nemaju prilike često da vide kada je Verica u pitanju, ali i u ostalim prestižnim stvarima koje mogu ulepšati svačije venčanje. U „Ekspo centru“ će se 26 i 27. novembra pojaviti i mnogobrojne javne ličnosti koje će biti u ulozi mladi i mladoženja. Poznata kreatorka svim zainteresovanim mladama deliće besplatne savete na jednom od štandova. Inače, na ovoj prestižnoj manifestaciji, koja će biti do sada najveći sajam venčanja u Srbiji, predstaviće se najeminentniji izlagači iz ove oblasti, a posetioci će moći da se informišu i o luks prostorima za venčanja, vereničkom i svadbenom nakitu, a učestvovaće i cvećari, dekorateri, domaći i strani dizajneri muških odela, poslastičari, šminkeri, frizeri...

Izvor: Lepota&Zdravlje

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin