Maja Višić: Promocija prvog solo albuma

Maja Višić: Promocija prvog solo albuma

Autor: | 06/11/2011

0

Pevačica Maja Višić promovisala je u Vili Jelena prvi solistički album pod nazivom "Anđeo čuvar". Majina petnaestogodišnja karijera obeležena je radom u grupi "Noć i dan" sa kojom je snimila tri albuma na kojima su se našli hitovi poput "Hej da mi je da sam tvoja" i "Godina ide za godinom".
Na promociji u Vili Jelena, Maja nije izostavila ove hitove, ali je svojim gostima otpevala i nove pesme "Anđeo čuvar", "Čarobni štap", "Subota" i druge.
- Mnogo godina sam provela u grupi i nije bilo jednostavno započeti solo karijeru. Nije jednostavno, ali jeste izazov i jeste zanimljivo. Znala sam da će trebati vremena da ljudima uđe u uvo i moje ime, da povežu da Maja Višić peva te pesme koje oni već dobro poznaju. Moram neskromno da kažem da znam da imam dobar album i dobre pesme, jer sam videla kako ljudi na njih reaguju na svirkama - izjavila je pevačica.
Na promociji u Vili Jelena u Majinim starim i novim pesmama uživali su, između ostalih, i Anabela, Saša Dragić, Darko Kostić, Irina Kruška i Ivana Nastasić.

Izvor: Gloria.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti