Anabela Bukva: Neću se vratiti Gagiju

Anabela Bukva: Neću se vratiti Gagiju

Autor: | 05/11/2011

0

Anabela Bukva poručuje da joj ne pada na pamet da se vrati bivšem suprugu Gagiju Đoganiju. Pevačica se nasmejala Gagijevoj izjavi da joj je bilo najbolje u grupi „Fanki dži” i da pored sebe nikada neće imati muškarca kao što je on.
Anabela ironično kaže da je njen bivši potpuno u pravu.
- Gagi je potpuno u pravu, nikada neću imati čoveka kao što je on! Muškarci kao on su retka vrsta. Nema ni govora o povratku u grupu. Ne želim da se vratim u grupu jer mi je ovako sasvim dobro. Odluku da odem iz „Fanki džija” donela sam posle mnogo razmišljanja, a ne na prečac, i stojim iza te odluke. Gagi mora da shvati da smo oboje krenuli da se bavimo muzikom na svoj način, mislim da bismo se sada mnogo teže uskladili. Tačno je da postoje stvari koje je teže raditi sam, ali su zato i uspesi slađi.
Dosta se pisalo o tvojim raskidima i pomirenjima sa Sašom Nedeljkovićem, sestrićem Bogoljuba Karića.
- Poučena iskustvom iz prethodne veze sa Mladenom Radulovićem, shvatila sam da ne treba da budem do kraja iskrena u javnosti. Mada, teško mi je kada ćutim o vezi, jer se onda pojavljuje dosta netačnih informacija. Moj partner nije iz javnog života, bavi se ozbiljnim poslom i nije mu mesto u estradnim naslovima. O vezi s njim više ništa neću da pričam. Po mom osmehu se može videti da sam zaljubljena i da ga volim. On je zaista poseban - ispričala je Anabela za "Press".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti